FxPro Help Centre: HANDEL & EXECUTIE

Wat is een Take Profit order?

Een 'Take Profit'-order wordt gebruikt om winsten vast te zetten tegen een bepaalde prijs, of mogelijk om verdere verliezen te beperken na een aanzienlijke winst.

Het kan aan een order worden gekoppeld op het moment dat deze wordt geopend, of u kunt een positie wijzigen en op een later tijdstip een take profit toevoegen. Het kan ook worden gekoppeld aan een lopende order.

Een Take Profit moet worden geplaatst boven de huidige marktprijs bij Buyposities en onder de huidige marktprijs bij Sellposities.

Alle 'Limiet'-orders, waaronder Take Profit, worden uitgevoerd met 'Limietuitvoering', wat betekent dat u de gevraagde prijs of beter ontvangt. Op het moment dat je Take profit wordt getriggerd, als er een prijs in de markt bestaat die in jouw voordeel is, zal FxPro je vullen tegen de betere prijs.

Het is dus niet mogelijk om een slechtere prijs te ontvangen op een 'Limit' order zoals Take Profit.

Take profits op long posities zullen worden getriggerd voor uitvoering zodra de 'BID' prijs uw take profit niveau bereikt. Take profits op short posities worden uitgevoerd zodra de 'ASK' prijs uw take profit niveau bereikt.

Was This Article Helpful?