Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 79.28% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

PRIJSWINNEND Orderuitvoering zonder handelsdesk

All client trades are executed with No Dealing Desk1 intervention. Most trades are filled with lighting fast speeds in under 13 milliseconds, with thousands of trades executed per second last year.

Beste FX Aanbieder 2021 Online Personal Wealth Awards

Best Trading Platform 2020 Financial Times & Investors Chronicle

Best CFD FX Provider 2021 Online Personal Wealth Awards

Voordelen van
executie zonder handelsdesk

Ruime liquiditeit

Krijg toegang tot ruime liquiditeit en doe iedere keer dat u een trade plaats uw voordeel met de beste bied- en laatprijzen.

Anoniem handelen

Uw orders worden anoniem uitgevoerd. Liquiditeitsaanbieders hebben geen toegang tot informatie over uw handelsactiviteiten2

Supersnelle executie

Met een eerder record van 199.397 vervulde orders op één enkele dag, geeft FxPro u het voordeel van supersnelle orderuitvoering. De meeste orders van clienten worden binnen 13 milliseconden uitgevoerd.

Hoe worden mijn trades uitgevoerd?
U trades worden zonder tussenkomst uitgevoerd. Zie hieronder:

Uitvoeringsmotor

Orderlogboek
Platforms
Orderlogboek

Vanwege de grote volumes van de trades van klanten zijn we in staat om een groot deel van onze doorlopende orders intern te matchen. Dit stelt ons in staat om ons risico te minimaliseren zonder dat uw orders daar op een bepaalde manier door beïnvloed worden.

interne match

Omdat niet alle posities van klanten gehedged zijn, blijft een restblootstelling tot aan ons marktrisico in huis. Het surplus aan blootstelling zal extern gehedged kunnen worden.

Rest-
blootstelling

Waarom FxPro geen STP Broker is

STP (Eng.: Straight-Through-Processing, lett.: direct doorverwijzend afhandelen) is één van de vaakst verkeerd geïnterpreteerde termen in de handelsbranche. Hoewel het meestal gezien wordt in relatie met de orderuitvoering die een klant ontvangt van zijn broker, is STP in werkelijkheid een communicatieproces na de uitvoering en de handel tussen de uitvoerende wederpartijen met minimale invloed op de snelheid en prijs van de executie die een particuliere handelaar aangeboden krijgt. Ongeacht het feit dat FxPro STP technologieën gebruikt, classificeren we onszelf als NDD in overeenstemming met onze methode van orderuitvoering.

Waarom Fxpro geen ECN Broker is

ECN staat voor Electronisch Communicatie Network en is regelmatig verward met NDD executie. Hoewel ECN verwijst naar de anonieme communicatie tussen uitvoerende wederpartijen, wat in feite kan resulteren in het vervallen van de garantie op orderinvulling en slechtere prijzen voor de particuliere handelaar. FxPro is een echte ‘No Dealing Desk’ uitvoerende broker, wat betekent dat we orders van klanten uitvoeren zonder tussenkomst van een handelsdesk.

Volledige transparantie

FxPro is een voorstander van de invoering van meer transparantie en ethische praktijken in het online handelsbranche. Daarom hebben we een prijswinnend uitvoeringsmodel ontwikkeld dat zowel aan de eisen van de handelaar als aan ethische standaarden voldoet.

diagram circle
Op de prijs 75.09%
Positief 11.80%
Negatief 13.11%

2022 Slippage statistieken3

In the FX market, prices change by the millisecond. In 2022 more than 86% of market orders were executed at the requested price, or an even better price.

Geen herquoteringen98.59%
Positieve herquotering0.66%
Negatieve herquotering0.75%
2022 herquoteringsstatistieken

In 2022 ontving slechts 1.88% van alle directe orders een herquotering, waarvan 0.89% zelfs een betere executieprijs kreeg dan in de oorspronkelijke order.

Waar voeren wij uw trades uit

Uw trades worden uitgevoerd bij Equinix LD5 Londen en Amsterdam. Onze handelsservers hebben co-locatie en zijn met glasvezel verbonden met Tier-1 banken die de liquiditeit bieden via onze gepatenteerde Quotix bundelaar.

Platforms
FxPro Datacentrum in
EQUINIX
Platforms

1   Onderhevig aan ons Uitvoerbeleid voor Orders.

2   Best FX Broker 2018-2013, Shares Awards.

3   Statistics provided are for all FxPro Group Limited orders executed from 1st January 2021 to 31st December 2021