PRIJSWINNEND Orderuitvoering zonder handelsdesk

Alle transacties van cliënten worden uitgevoerd zonder tussenkomst van de Dealing Desk1. De meeste transacties worden razendsnel uitgevoerd in minder dan 12 milliseconden, met vorig jaar duizenden uitgevoerde transacties per seconde.

Beste FX Aanbieder 2022 Online Personal Wealth Awards

Best Trading Platform 2023 Financial Times & Investors Chronicle

Best Mobile Trading App 2023 Ultimate Fintech Award

Voordelen van
executie zonder handelsdesk

Ruime liquiditeit

Krijg toegang tot ruime liquiditeit en doe iedere keer dat u een trade plaats uw voordeel met de beste bied- en laatprijzen.

Anoniem handelen

Uw orders worden anoniem uitgevoerd. Liquiditeitsaanbieders hebben geen toegang tot informatie over uw handelsactiviteiten2

Supersnelle executie

Met een eerder record van 199.397 vervulde orders op één enkele dag, geeft FxPro u het voordeel van supersnelle orderuitvoering. De meeste orders van clienten worden binnen 13 milliseconden uitgevoerd.

Hoe worden mijn trades uitgevoerd?
U trades worden zonder tussenkomst uitgevoerd. Zie hieronder:

Uitvoeringsmotor

Orderlogboek
Platforms
Orderlogboek

Vanwege de grote volumes van de trades van klanten zijn we in staat om een groot deel van onze doorlopende orders intern te matchen. Dit stelt ons in staat om ons risico te minimaliseren zonder dat uw orders daar op een bepaalde manier door beïnvloed worden.

interne match

Omdat niet alle posities van klanten gehedged zijn, blijft een restblootstelling tot aan ons marktrisico in huis. Het surplus aan blootstelling zal extern gehedged kunnen worden.

Rest-
blootstelling

Waarom FxPro geen STP Broker is

STP (Eng.: Straight-Through-Processing, lett.: direct doorverwijzend afhandelen) is één van de vaakst verkeerd geïnterpreteerde termen in de handelsbranche. Hoewel het meestal gezien wordt in relatie met de orderuitvoering die een klant ontvangt van zijn broker, is STP in werkelijkheid een communicatieproces na de uitvoering en de handel tussen de uitvoerende wederpartijen met minimale invloed op de snelheid en prijs van de executie die een particuliere handelaar aangeboden krijgt. Ongeacht het feit dat FxPro STP technologieën gebruikt, classificeren we onszelf als NDD in overeenstemming met onze methode van orderuitvoering.

Waarom Fxpro geen ECN Broker is

ECN staat voor Electronisch Communicatie Network en is regelmatig verward met NDD executie. Hoewel ECN verwijst naar de anonieme communicatie tussen uitvoerende wederpartijen, wat in feite kan resulteren in het vervallen van de garantie op orderinvulling en slechtere prijzen voor de particuliere handelaar. FxPro is een echte ‘No Dealing Desk’ uitvoerende broker, wat betekent dat we orders van klanten uitvoeren zonder tussenkomst van een handelsdesk.

Volledige transparantie

FxPro is een voorstander van de invoering van meer transparantie en ethische praktijken in het online handelsbranche. Daarom hebben we een prijswinnend uitvoeringsmodel ontwikkeld dat zowel aan de eisen van de handelaar als aan ethische standaarden voldoet.

diagram circle
Op de prijs 71.40%
Positief 12.90%
Negatief 15.70%

2023 Slippage statistieken3

Op de FX-markt veranderen de prijzen per milliseconde. In 2022 werd meer dan 86% van de marktorders uitgevoerd tegen de gevraagde prijs, of een nog betere prijs.

Geen herquoteringen99.38%
Positieve herquotering0.26%
Negatieve herquotering0.36%
2023 herquoteringsstatistieken

In 2023 ontving slechts 0.36% van alle directe orders een herquotering, waarvan 0.26% zelfs een betere executieprijs kreeg dan in de oorspronkelijke order.

Waar voeren wij uw trades uit

Uw trades worden uitgevoerd bij Equinix LD5 Londen en Amsterdam. Onze handelsservers hebben co-locatie en zijn met glasvezel verbonden met Tier-1 banken die de liquiditeit bieden via onze gepatenteerde Quotix bundelaar.

Platforms
FxPro Datacentrum in
EQUINIX
Platforms

1   Onderhevig aan ons Uitvoerbeleid voor Orders.

2   Best FX Broker 2018-2013, Shares Awards.

3   Statistieken zijn voor alle FxPro Group Limited orders uitgevoerd van 1 januari 2021 tot 31 december 2021.