Platform vergelijkingstabel

Een van de voordelen van handelen met FxPro is de verscheidenheid aan platforms en accounttypes die we aanbieden. We bieden niet alleen een reeks eersteklas handelsplatformen, zoals cTrader, Metatrader 4, Metatrader 5 & eigen oplossing, maar we bieden ook verschillende handelsvoorwaarden, wat een meer gepersonaliseerde ervaring mogelijk maakt, afgestemd op uw specifieke voorkeuren.

Met meer dan 2100+ CFD-activa in 6 verschillende klassen, hoogwaardige uitvoering, geavanceerde online handelstools en handelssystemen, hebben we iets dat aan ieders eisen voldoet!

-

Bekijk onze vergelijkingstabel hieronder om de belangrijkste verschillen te zien tussen elk type account dat we aanbieden. Je kunt ook een vergelijking vinden van de platformkenmerken. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice die 24/5 bereikbaar is om onze producten en uw handelsbehoeften en -verwachtingen te bespreken.

Account Comparison
Platform Features

*Afhankelijk van het Uitvoerbeleid van Orders

Opmerking: Gemiddelde spreads voor elk instrument zijn te vinden in de specificaties.

Meeste orders gevuld in <13 ms

Tot 7.000 orders uitgevoerd per seconde

Uiterst lage vertraging tussen co-locatie datacentrum

Kies uw crypto platform

We bieden onze klanten een breed scala aan desktop-, web- en mobiele handelsplatformen, waaronder het FxPro platform, MetaTrader 4, MetaTrader 5 en cTrader.

Platforms

Vergelijk de kenmerken en functionaliteiten van onze handelsaccounts met de Platform Vergelijkingstabel.

Platforms

Verschil tussen MT4 en MT5 (MT4 vs MT5)

Bij het kiezen van een accounttype zijn er 3 belangrijke dingen die u moet overwegen: het product of de producten die u wilt verhandelen en de handelsvoorwaarden, het type uitvoering en tot slot de mogelijkheden en functies van het platform zelf.

Ons in-house platform is de perfecte alles-in-één oplossing, omdat het handel mogelijk maakt op zowel MT4 & MT5 accounttypes naast de topkwaliteit uitvoering waar we bekend om staan, via krachtige web- en mobiele oplossingen.

Het belangrijkste verschil tussen MetaTrader4 en MetaTrader5 ligt in het aanbod van CFD-producten dat beschikbaar is op elk van beide. MT5 ondersteunt bijvoorbeeld ons brede aanbod van Aandelen, terwijl cTrader geen Aandelen of Futures ondersteunt.

Merk op dat MetaTrader5 kan hedgen of salderen in termen van uitvoering.

In termen van kosten berekenen we een spread op al onze producten, waarbij de FX-spreads op het cTrader-platform over het algemeen veel lager zijn, maar met een vaste commissie. Je kunt eventuele verschillen in kosten/handelsvoorwaarden per platform bekijken op de pagina met instrumentenspecificaties. Rollover- en dividendkosten kunnen ook van toepassing zijn: https://www.fxpro.com/commissions-swap-charges

Geavanceerde handelstechnologie & diepgaande liquiditeitstoegang stellen ons in staat om Market Execution van hoge kwaliteit te bieden en uitstekende uitvoeringsstatistieken bij te houden die openbaar beschikbaar zijn op onze website: https://www.fxpro.com/pricing/model

We bieden ook het klassieke rekeningtype Instant Execution aan in combinatie met het Metatrader 4-platform, waarbij een vaste spread-optie beschikbaar is.

In termen van gebruiksvriendelijke mogelijkheden is de MetaTrader-reeks, inclusief MT5 en MT4, de klassieke go-to oplossing, terwijl cTrader (ontwikkeld door Spotware) een groter scala aan moderne functies biedt. Naast de ondersteuning van geavanceerd handelen met behulp van mechanische systemen zoals cBots en EA's, technische indicatoren en externe analyse, biedt elk type account een desktop, web en mobiele app, om aan al je handelsbehoeften te voldoen.

Houd er ook rekening mee dat je meer dan één accounttype kunt openen en het volledige scala aan functies en handelsvoorwaarden kunt ervaren dat FxPro biedt.