Handel in CFD's op energie

Handel in CFD’s op Energiekoersen zoals Brent olie, WTI en aardgas en diversificeer uw portfolio.

Prijswinnende NDD Executie

Alle transacties van cliënten worden uitgevoerd zonder tussenkomst van de Dealing Desk1. De meeste transacties worden razendsnel uitgevoerd in minder dan 13 milliseconden, met vorig jaar wel 3.468 uitgevoerde transacties per seconde.

Meer te weten te komen over ons executie model

Meeste orders gevuld in <13 ms

Tot 7.000 orders uitgevoerd per seconde

Uiterst lage vertraging tussen co-locatie datacentrum

Kies uw crypto platform

We bieden onze klanten een breed scala aan desktop-, web- en mobiele handelsplatformen, waaronder het FxPro platform, MetaTrader 4, MetaTrader 5 en cTrader.

Vergelijk de kenmerken en functionaliteiten van onze handelsaccounts met de Platform Vergelijkingstabel.

PlatformsPlatforms

Handel in energiekoersen bij FxPro

Begin met het handelen van energiekoersen bij FxPro om uw portfolio te diversificeren en nieuwe handelsmogelijkheden uit te nutten. Energiekoersen kunnen op al onze handelsplatformen gehandeld worden, inclusief MT4, MT5, cTrader en FxPro Markets.

Energiekoersen zijn een populaire keuze voor het handelen op korte termijn, vooral in tijden waarin de wereldwijde energieconsumptie exponentieel toeneemt. Voel u vrij om bij ons te oefenen in de handel van energiekoersen op een gratis demorekening, nog voordat u erin handelt op een echte rekening.

Meer dan alleen een FX Broker

Handel vanuit één enkele handelsrekening met CFD’s op ruim 2100+ instrumenten verdeeld over een breed assortiment aan beleggingscategorieën.

1   Onderhevig aan ons Uitvoerbeleid voor Orders.