Handel CFD’s op futures

Handel in CFD’s op futures van over heel de wereld en ontdek eindeloze handelsmogelijkheden

Prijswinnende NDD Executie

Alle transacties van cliënten worden uitgevoerd zonder tussenkomst van de Dealing Desk1. De meeste transacties worden razendsnel uitgevoerd in minder dan 13 milliseconden, met vorig jaar wel 3.468 uitgevoerde transacties per seconde.

Meer te weten te komen over ons executie model

Most orders filled in <13 ms

Tot 7.000 orders uitgevoerd per seconde

Uiterst lage vertraging tussen co-locatie datacentrum

Kies uw crypto platform

We bieden onze klanten een breed scala aan desktop-, web- en mobiele handelsplatformen, waaronder het FxPro platform, MetaTrader 4, MetaTrader 5 en cTrader.

Vergelijk de kenmerken en functionaliteiten van onze handelsaccounts met de Platform Vergelijkingstabel.

PlatformsPlatforms

Wat zijn futures?

Futures zijn financiële contracten tussen koper en verkoper die een bepaalde waardemiddel willen kopen of verkopen op een vooraf bepaalde prijs en datum in de toekomst. De prijs die overeengekomen wordt door de beide partijen staat bekend als de forward prijs en de gespecificeerde datum van de betaling als de leveringsdatum.

Futures geven investeerders de mogelijkheid om te speculeren op prijsbewegingen op een assortiment aan grondstoffen. Als een investeerder bijvoorbeeld geloofd dat de prijs van een specifiek instrument in waarde zal toenemen, kan hij een Futures contract aankopen tegen een lagere prijs en het op een later moment verkopen wanneer het waardemiddel in prijs is gestegen.

Een wereld aan mogelijkheden crypto vandaag

Handel vanuit één enkele handelsrekening met CFD’s op ruim 2100+ instrumenten verdeeld over een breed assortiment aan beleggingscategorieën.

1   Onderhevig aan ons Uitvoerbeleid voor Orders.