Handel CFD’s op futures

Handel in CFD’s op futures van over heel de wereld en ontdek eindeloze handelsmogelijkheden

Prijswinnende NDD Executie

All client trades are executed with No Dealing Desk1 intervention. Most trades are filled with lighting fast speeds in under 13 milliseconds, with up to 3,468 trades executed per second last year.

Meer te weten te komen over ons executie model

Most orders filled in <13 ms

Tot 7.000 orders uitgevoerd per seconde

Uiterst lage vertraging tussen co-locatie datacentrum

Kies uw crypto platform

We provide our clients with a wide range of desktop, web and mobile trading platforms including FxPro platform, MetaTrader 4, MetaTrader 5 and cTrader.

Compare the features and functionalities of our trading accounts with the Platform Comparison Table.

PlatformsPlatforms

Wat zijn futures?

Futures zijn financiële contracten tussen koper en verkoper die een bepaalde waardemiddel willen kopen of verkopen op een vooraf bepaalde prijs en datum in de toekomst. De prijs die overeengekomen wordt door de beide partijen staat bekend als de forward prijs en de gespecificeerde datum van de betaling als de leveringsdatum.

Futures geven investeerders de mogelijkheid om te speculeren op prijsbewegingen op een assortiment aan grondstoffen. Als een investeerder bijvoorbeeld geloofd dat de prijs van een specifiek instrument in waarde zal toenemen, kan hij een Futures contract aankopen tegen een lagere prijs en het op een later moment verkopen wanneer het waardemiddel in prijs is gestegen.

Een wereld aan mogelijkheden crypto vandaag

Handel vanuit één enkele handelsrekening met CFD’s op ruim 2100+ instrumenten verdeeld over een breed assortiment aan beleggingscategorieën.

1   Onderhevig aan ons Uitvoerbeleid voor Orders.