Handelsvoorwaarden

Platform
MT5
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
MT5Variabele spreads
Minimum: 45.00Gemiddeld: 47.37
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
TickerAAPL.O
Limit en Stop niveau25
1 tick waarde per aandeel0.01 USD
Minimale contractgrootte0.01 share
CommissieNo
Minimale prijsfluctuatie0.01 USD
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes0.01 share
Margevereisten om een lock posititie te openen*0
Maximale Handelsgrootte1000
Maximale blootstelling per aandeel per rekening, USD500 000

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Hoe we aandelen-CFD's uitvoeren

Wanneer u een CFD-positie in aandelen bij ons opent, wordt deze samengevoegd en gematched met posities van andere FxPro-klanten in dezelfde markt. Elk risico dat onze vooraf gedefinieerde interne limieten overschrijdt, wordt afgedekt met onze liquiditeitsverschaffers.

Minimale handelsgrootte

De minimale handelsgrootte voor Aandelen CFD's varieert afhankelijk van het specifieke aandeel, waarbij 1,0 lot gelijk is aan 1 aandeel.

FxPro Bedrijfsvoering

Aandelen-CFD's zijn geen fysieke aandelen en hebben dus geen stemrecht. Prijsaanpassingen kunnen worden toegepast om de impact van een bedrijfsactie op de handelsrekeningen van klanten te elimineren. Margevereisten kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen voor winstaankondigingen of bedrijfsacties.

Swaps

Swaprentes worden berekend op basis van de interbancaire rente van de basisvaluta van het onderliggende aandeel plus/minus een opslag (FxPro rente). Lange posities worden bijvoorbeeld belast met de relevante interbancaire rente plus de opslag, terwijl korte posities de relevante interbancaire rente minus de opslag en leenvergoeding ontvangen (afhankelijk van het korte belang van het onderliggende aandeel).

Handelsuren

De handelstijden voor aandelen worden bepaald door de markturen van de relevante beurs. Houd er echter rekening mee dat FxPro de opening van de markt met 1 minuut zal uitstellen en vroeg zal sluiten met 1 minuut om de verhoogde spreads tijdens deze tijden te vermijden. Daarom zijn de handelstijden als volgt:

UK/Europese Aandelen: 08:01-16:29
Amerikaanse Aandelen: 14:31 to 20:59
*Britse tijd

Dividenden

Dividenden Als je een open positie hebt op aandelen of indices aan het begin van de werkdag (Server Time 00:00), die samenvalt met de ex-date van de respectieve onderliggende waarde, wordt er een dividend uitgekeerd (of in rekening gebracht in het geval van shortposities). Voor koopposities is de betaling exclusief eventuele bronbelasting.
Bronbelastingen zijn afhankelijk van het land waar het aandeel gedomicilieerd is en klanten zijn verantwoordelijk voor het rapporteren van bronbelastingen in hun respectieve woonland.

Apple Inc.

Apple Inc., in 1976 opgericht door Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne, is uitgegroeid tot een technologische reus. In de beginfase zorgde het bedrijf met de introductie van de Apple I computer voor een revolutie op het gebied van personal computing. Naarmate de jaren vorderden, bleef het bedrijf innoveren en breidde het zich uit naar nieuwe gebieden, waaronder de mobiele telefoonindustrie met de lancering van de iPhone in 2007, die aantoonbaar het moderne smartphonelandschap opnieuw vormgaf.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Cupertino, Californië. Apple opereert wereldwijd en is aanwezig in talloze landen op verschillende continenten, waarbij het bedrijf een reeks producten en diensten aanbiedt die onder andere smartphones, tablets, computers en softwareoplossingen omvatten. Het uitgebreide ecosysteem, dat wordt gekenmerkt door een naadloze integratie van hardware en software, zet een hoge standaard in de technologie-industrie.

Op financieel gebied is Apple prominent aanwezig op de NASDAQ, waar het wordt verhandeld onder het symbool "AAPL". Het werd met name het eerste Amerikaanse bedrijf dat in augustus 2020 een marktkapitalisatie van $ 2 biljoen bereikte, wat zijn formidabele positie op de aandelenmarkt en zijn belangrijke rol in het wereldwijde economische landschap onderstreept.

Concluderend kan worden gesteld dat Apple Inc. sinds zijn oprichting in de jaren zeventig een verhaal vertelt van niet aflatende innovatie en wereldwijde marktpenetratie. De aandelen, die een geschiedenis van baanbrekende producten en diensten vertegenwoordigen, bieden beleggers een stukje van een bedrijf dat een steunpilaar is in de technologie-industrie en dat voortdurend de contouren van technologie en de rol ervan in het dagelijks leven opnieuw vormgeeft.

Here at FxPro, we’re delighted to offer our clients the opportunity to invest in Apple Inc, through our CFDs Product. This is a world-famous manufacturer of personal and tablet computers, audio players, phones, software.

According to the official open sources, the company’s history began in 1976. Headquarters is located in Cupertino, California, USA.

Apple Inc is one of the pioneers in the field of personal computers and modern multi-tasking operating systems with a graphical interface.

Due to the innovative technology and aesthetic design, Apple Inc has created a unique reputation in the consumer electronics industry, comparable to the cult. It is the first American company with the capitalization exceeded 1.044 trillion US dollars. This happened in September 2018. At the same time, Apple Inc became the most expensive public company in the entire history, exceeding the capitalization of the previous record holder – PetroChina (1.005 trillion dollars in November 2007).

In 2010, the iPad was launched on the market.

In 2014, the corporation introduced Apple Watch, its first wearable device. In 2001, the company introduced the iPod audio player, which has quickly gained popularity.

In 2003, the company opened the iTunes Store, a popular online supermarket of digital audio, video and gaming media content. In 2007 Apple introduced the iPhone (one of the most popular touch-screen smartphone in the world) to the market.

Today this brand is listed on the NASDAQ and its name is firmly established in our life.

Apple Inc stock price is subject to the observations of many traders in the world. At the beginning of 2019, Apple Inc share price was 158,5 USD.

Among the reasons to keep a close eye to the CFDs on Apple Inc securities is the strong volatility that can be observed during the day-to-day trading sessions.

On this page, you can take a look at the Apple Inc share price chart to make your own responsible decision to buy or to sell it on the FxPro trading platforms. In order to trade shares successfully, be sure to follow corporate reports and actual data that are regularly published on the major news portals.

Also, keep a close eye to the Dividend calendar at the FxPro official website. According to it, сlients, holding “Buy” positions on the ex-div date will receive a dividend in the form of a cash adjustment (deposit). Clients, holding “Sell” positions on the ex-div date will be charged the dividend amount in the form of a cash adjustment (withdrawal).