Cryptovaluta CFD handelen

Verhandel CFD's op cryptocurrencies met 's werelds #1 FX Broker1 en profiteer van krappe spreads en snelle orderuitvoering.

Prijswinnende NDD Executie

Alle transacties van cliënten worden uitgevoerd zonder tussenkomst van de Dealing Desk1. De meeste transacties worden razendsnel uitgevoerd in minder dan 13 milliseconden, met vorig jaar wel 3.468 uitgevoerde transacties per seconde.

Meer te weten te komen over ons executie model

Meeste orders gevuld in <13 ms

Tot 7.000 orders uitgevoerd per seconde

Uiterst lage vertraging tussen co-locatie datacentrum

Kies uw crypto platform

We bieden onze klanten een breed scala aan desktop-, web- en mobiele handelsplatformen, waaronder het FxPro platform, MetaTrader 4, MetaTrader 5 en cTrader.

Vergelijk de kenmerken en functionaliteiten van onze handelsaccounts met de Platform Vergelijkingstabel.

PlatformsPlatforms

Wat zijn cryptovaluta?

Cryptovaluta zijn digitale, gedecentraliseerde valuta die ontwikkeld zijn om te functioneren als een vorm van uitwisseling. De cryptovalutamarkt biedt handelaren een nieuwe manier van investeren, zonder tussenkomst van tussenpersonen, zoals overheden of kredietbeoordelingsbureaus. Daardoor worden prijsbewegingen in cryptovaluta gestuwd door een veelvoud aan factoren, waaronder de vraag op de markt en relevant nieuws.

Bij FxPro kunnen klanten met CFD’s in cryptovaluta handelen in paren met de USD (BITUSD, ETHUSD en LTCUSD). Kies uw cryptovaluta en ga long of short en kapitaliseer de veranderingen in prijstrends.

Een wereld aan mogelijkheden crypto vandaag

Handel vanuit één enkele handelsrekening met CFD’s op ruim 2100+ instrumenten verdeeld over een breed assortiment aan beleggingscategorieën.

1   Gebaseerd op ruim 110 onderscheidingen in het VK en internationaal.

2   Onderhevig aan ons Uitvoerbeleid voor Orders.