Handel CFD’s op aandelen

Handel in CFD’s op de aandelen van ruim 275 internationale bedrijven en profiteer van snelle orderuitvoering en dividenduitkeringen op long posities.

Prijswinnende NDD Executie

Alle transacties van cliënten worden uitgevoerd zonder tussenkomst van de Dealing Desk1. De meeste transacties worden razendsnel uitgevoerd in minder dan 13 milliseconden, met vorig jaar wel 3.468 uitgevoerde transacties per seconde.

Meer te weten te komen over ons executie model

Most orders filled in <13 ms

Tot 7.000 orders uitgevoerd per seconde

Uiterst lage vertraging tussen co-locatie datacentrum

Kies uw crypto platform

We bieden onze klanten een breed scala aan desktop-, web- en mobiele handelsplatformen, waaronder het FxPro platform, MetaTrader 4, MetaTrader 5 en cTrader.

Vergelijk de kenmerken en functionaliteiten van onze handelsaccounts met de Platform Vergelijkingstabel.

PlatformsPlatforms

Wat zijn aandelen?

De handel in CFD’s op aandelen geeft u de mogelijkheid zowel long en short posities te kiezen, waardoor u uw voordeel kunt doen met respectievelijk prijsstijgingen en prijsdalingen. Onze aandelen reflecteren verrichtingen op effecten, zodat u in aanmerking komt voor dividenduitkeringen als u long gaat en dividendkosten zult moeten betalen als u short gaat.

Handelen in aandelen is een van de populairste methoden van investeren. Bij FxPro bieden we CFD’s aan op aandelen van enkele van ’s werelds grootste en meest waardevolle bedrijven Apple, Coca Cola en Facebook. Handelaren zouden echter voorafgaand aan hun investeringen adequaat onderzoek moeten uitvoeren.

Een wereld aan mogelijkheden crypto vandaag

Handel vanuit één enkele handelsrekening met CFD’s op ruim 2100+ instrumenten verdeeld over een breed assortiment aan beleggingscategorieën.

1   Onderhevig aan ons Uitvoerbeleid voor Orders.