Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 83.39% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

Economische Forexkalender

Als u zeker weet dat u een handelaar wilt worden, dan zal een handelsplan een wezenlijk onderdeel moeten zijn van uw strategie. De economische kalender vindt u bij onze FX-tools en daarmee plant u uw trades tot op de minuut op basis van economische rapportages die verwacht worden, eerdere economische gebeurtenissen, consensus voorspellingen en geschatte volatiliteit.

UTCTime leftEventimp.ActualConsensusPrevious
May 28
22:00
DKK
Whit monday
22:00
NOK
Whit monday
22:00
EUR
Whit monday
22:00
EUR
Whit Monday
22:00
CHF
Whit Monday
22:00
EUR
Whit monday
22:00
EUR
Whit Monday
23:0023m
EUR
Whit Monday
23:0023m
GBP
Spring Bank Holiday
23:0023m
HUF
Pentecost Monday

Hoe u uw FX-kalender gebruikt

De FX-kalender helpt u bij het maken van beter onderbouwde handelsbeslissingen. Neem een kijkje door de geplande economische gebeurtenissen die plaats zullen vinden op een gegeven dag en klik door op een afzonderlijke gebeurtenis als u daar meer over informatie wilt. De resterende tijd tot de gebeurtenis plaatsvind wordt aan de linkerkant van de FX-kalender aangegeven, terwijl gebeurtenissen in het verleden aangeduid worden met een vinkje.