Traders Dashboard.
De markt in één oogopslag.

Ontdek welke valuta er echt in beweging zijn, observeer alle openstaande posities van klanten, onderzoek de trades per tijdseenheid en nog veel meer

Het FxPro Traders Dashboard is een eenvoudige en intuïtieve manier om snel een gevoel te krijgen van wat er gaande is op de internationale valutamarkt.

Currency Movers

Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
01:32 (Local)
Opens in 8h 18m
Tokyo
00:32 (Local)
Opens in 8h 28m
London
16:32 (Local)
Opens in 15h 28m
New York
11:32 (Local)
Closes in 4h 28m

Prijsticker

FxPro Traders Dashboard is een geweldige toevoeging aan de valutagrafieken op uw handelsplatform.

Gebruik uw FxPro dashboard samen met de Economische Forex kalender om uw handelen te verbeteren

Plan uw handel tot op de minuut met onze gebruiksvriendelijke Economische Kalender. Houdt ondertussen een oogje op uw FxPro Dashboard om snel een idee te krijgen van wat er gaande is op de financiële markten.

Bekijk de economische kalender
FxPro