FxPro Help Centre: Accounts

Zijn demorekeningen op enigerlei wijze beperkt?

U kunt zoveel demorekeningen openen als u wilt. Demorekeningen kunnen worden opgeladen met geld via FxPro Direct. Houd er echter reken-ing mee dat demo accounts na 180 dagen worden gedeactiveerd. Ook zijn onze MT4 en MT5 demo accounts beperkt tot een maximum van 70 open posities.

Hoewel demorekeningen echte marktomstan-digheden en prijzen weergeven, moet u er re-kening mee houden dat het simulaties zijn en niet altijd alle marktomstandigheden redelijk kunnen weerspiegelen, omdat ze zich tijdens zeer volatiele of illiquide periodes (bijv. mark-topeningen, nieuwsaankondigingen) mogelijk niet op dezelfde manier gedragen als live accounts.

Margin- en hefboominstellingen kunnen verschil-len tussen uw demo- en live-rekening en u mag niet verwachten dat succes met de demo-rekening kan worden gerepliceerd in uw live handel.

Om deze reden wordt het sterk aanbevolen dat demo-rekeningen uitsluitend worden gezien als een leermiddel voor onervaren handelaren of als een plaats voor het testen van nieuwe han-delsstrategieën.

Was This Article Helpful?