Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 84.72% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

AUDCHF - Australian Dollar / Swiss Franc

Swap Short: -6.6227 PointsSwap Long: 1.5644 Points
Laag: 0.63345Spread MT5 variabelHoog: 0.63911
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
23:08 (Local)
Opens in 10h 42m
Tokyo
21:08 (Local)
Opens in 11h 52m
London
13:08 (Local)
Closes in 3h 22m
New York
08:08 (Local)
Opens in 1h 22m

AUDCHF Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 0.90Gemiddeld: 1.79
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 CHF X USDCHF Rate
Minimale contractgrootte1000 AUD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 AUD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar AUD/CHF combineert een van Europa’s belangrijkste valuta met de macht van Australië. De combinatie is volatiel en draagt een hoog risico, wat inhoudt dat maar weinig investeerders het in hun portfolio’s opnemen. Voor de ervaren handelaar is het echter vanwege zijn wispelturige een net zo sterk in aandragen van winsten als overweldigend in zijn verliezen.

Als u denkt dat de valutacombinatie AUD/CHF de ideale toevoeging zou zijn voor uw paren, neem dan nu contact op met FxPro.