Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 0.70Gemiddeld: 0.92
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 CHF X USDCHF Rate
Minimale contractgrootte1000 AUD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 AUD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar AUD/CHF, dat staat voor de Australische dollar ten opzichte van de Zwitserse frank, is het snijpunt van twee economieën met contrasterende kenmerken. De Australische dollar is nauw verbonden met grondstoffen, vooral mineralen en edelmetalen, wat de exportgedreven economie van Australië weerspiegelt. De Zwitserse frank wordt daarentegen gezien als een veilige havenvaluta, de valuta van een economie die bekend staat om haar stabiliteit en sterke financiële sector.

De AUD/CHF kan worden beïnvloed door een aantal factoren, waaronder schommelingen in de grondstofprijzen, het monetaire beleid van de Reserve Bank of Australia en de Zwitserse Nationale Bank, evenals de algemene economische omstandigheden in beide landen en wereldwijd.

Samengevat kan AUD/CHF kansen bieden voor beleggers die hun portefeuille willen diversifiëren en willen profiteren van de verschillen tussen deze twee economieën. Het is echter ook essentieel om op te merken dat dit paar volatiel kan zijn en onderhevig is aan verschillende economische en politieke factoren.