Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 33.00Gemiddeld: 38.97
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 DKK X USDDKK Rate
Minimale contractgrootte1000 AUD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 AUD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar AUD/DKK vertegenwoordigt de verhouding tussen de Australische dollar en de Deense kroon. De Australische dollar is de officiële valuta van Australië en de waarde ervan kan worden beïnvloed door verschillende factoren, waaronder het monetaire beleid van de Reserve Bank of Australia, de gezondheid van de Australische economie en de grondstofprijzen, met name ijzererts en steenkool.

De Deense kroon is daarentegen de munteenheid van Denemarken. Hoewel Denemarken lid is van de Europese Unie, is het niet toegetreden tot de eurozone en behoudt het daarom zijn nationale valuta. Het Deense monetaire beleid volgt dat van de Europese Centrale Bank op de voet, om een nauwe afstemming op de euro te behouden.

Het AUD/DKK-paar zou beleggers kunnen aantrekken die geïnteresseerd zijn in exposure naar deze twee economieën. Economische en politieke factoren in Australië en Denemarken kunnen echter volatiliteit veroorzaken in dit valutapaar, dus beleggers moeten goed geïnformeerd zijn en voorbereid om risico's te beheren.