Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 84.72% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

AUDDKK - Australian Dollar / Danish Krone

Swap Short: -66.8868 PointsSwap Long: -18.3531 Points
Laag: 4.82995Spread MT5 variabelHoog: 4.85580
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
22:02 (Local)
Opens in 11h 48m
Tokyo
20:02 (Local)
Opens in 12h 58m
London
12:02 (Local)
Closes in 4h 28m
New York
07:02 (Local)
Opens in 2h 28m

AUDDKK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 33.30Gemiddeld: 72.75
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 DKK X USDDKK Rate
Minimale contractgrootte1000 AUD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 AUD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

In de valutaset AUD/DKK wordt niet zo veel gehandeld binnen Nederland, maar dat zou niet hoeven betekenen dat er in uw portfolio geen plaats meer voor is. Volatiel en met een hoger risico berust de prestatie van het paar op de correlatie tussen de Deense kroon en de Australische dollar. Hoewel het vaak als een gok gezien, kan het paar mooie voordelen bieden in de handen van de ervaren handelaar.

Als u in deze combinatie zou willen investeren, neem dan gerust vandaag nog contact op met FxPro.