Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 84.72% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

AUDJPY - Australian Dollar / Japanese Yen

Swap Short: -9.3874 PointsSwap Long: 3.8217 Points
Laag: 93.242Spread MT5 variabelHoog: 94.009
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
22:15 (Local)
Opens in 11h 35m
Tokyo
20:15 (Local)
Opens in 12h 45m
London
12:15 (Local)
Closes in 4h 15m
New York
07:15 (Local)
Opens in 2h 15m

AUDJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 0.60Gemiddeld: 1.37
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 JPY X USDJPY Rate
Minimale contractgrootte1000 AUD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 AUD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Al wordt er niet overdadig veel in de valutacombinatie AUD/JPY gehandeld, het is toch een paar met een stevig aantal volgers. De prestatie van het paar is gebaseerd op de vaak onvoorspelbare correlatie tussen twee toonaangevende economieën in het verre oosten: Japan en Australia. Er speelt een groot scala aan verschillende factoren mee in de koersontwikkeling van de twee, wat niet wil zeggen dat het geen fantastische toevoeging kan zijn aan het portfolio van de ervaren handelaar.

Als u naar investeringsmogelijkheden zoekt, neem dan nu contact op met FxPro.