Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: N/AGemiddeld: 0.98
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 JPY X USDJPY Rate
Minimale contractgrootte1000 AUD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 AUD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het AUD/JPY valutapaar, dat staat voor de Australische dollar tegenover de Japanse yen, heeft te maken met twee economieën die sterk beïnvloed worden door de dynamiek van de Pacific regio. De Australische dollar is de valuta van een economie die sterk afhankelijk is van de export van natuurlijke hulpbronnen. De Japanse yen is daarentegen de valuta van de op twee na grootste economie ter wereld, met een prominente rol in de technologie- en automobielsector.

De AUD/JPY kan gevoelig zijn voor verschillende factoren. Deze omvatten fluctuaties in grondstoffenprijzen, monetaire beleidsbeslissingen van de Reserve Bank of Australia en de Bank of Japan, en de algemene economische omstandigheden in zowel Australië als Japan.

Samengevat kan het AUD/JPY paar interessante kansen bieden voor beleggers die willen profiteren van economische schommelingen tussen deze twee economieën. Het vereist echter nauwlettend toezicht op de relevante economische en politieke factoren in beide landen en kan gevoelig zijn voor marktvolatiliteit.