Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 84.69% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

AUDNZD - Australian Dollar / New Zealand Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -0.3552 PointsSwap Long: -6.0968 Points
Laag: 1.07610Spread MT5 variabelHoog: 1.08002
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
14:50 (Local)
Closes in 1h 22m
Tokyo
12:50 (Local)
Closes in 2h 10m
London
03:50 (Local)
Opens in 4h 10m
New York
22:50 (Local)
Opens in 10h 40m

AUDNZD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 1.00Gemiddeld: 1.63
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 NZD X USDNZD Rate
Minimale contractgrootte1000 AUD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 AUD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

In handelsjargon wordt het valutapaar AUD/NZD de ‘Aussie Kiwi’ genoemd en heeft een solide achterban aan handelaars. Het is een minder verhandeld paar dan enkele andere paren en dat heeft tot gevolg dat het iets meer fluctueert dan sommige vergelijkbare paren in AUD en NZD. De spreads zijn groot vanwege de gemiddelde liquiditeit van de markt – wat geen slecht begin is voor diegene die een hoge risicodrempel heeft.

Neem nu Contact op met ons FxPro team om te investeren.