Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 1.10Gemiddeld: 1.29
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 NZD X USDNZD Rate
Minimale contractgrootte1000 AUD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 AUD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar AUD/NZD, dat staat voor de Australische dollar tegenover de Nieuw-Zeelandse dollar, benadrukt de relatie tussen twee sterk verbonden economieën in de Pacific-regio. Beide valuta's komen van economieën die sterk afhankelijk zijn van de export van natuurlijke hulpbronnen, waarbij Australië zich richt op mineralen en Nieuw-Zeeland zich meer richt op landbouw en zuivelproducten.

Het AUD/NZD-paar kan worden beïnvloed door een aantal factoren. Deze omvatten fluctuaties in grondstoffenprijzen, monetaire beleidsbeslissingen van de Reserve Bank of Australia en de Reserve Bank of New Zealand, en de algemene economische omstandigheden in Australië en Nieuw-Zeeland.

Samengevat kan het AUD/NZD paar interessante kansen bieden voor beleggers die willen profiteren van de dynamiek tussen deze twee economieën. Het kan echter ook volatiel zijn en is onderhevig aan verschillende economische en politieke factoren. Daarom zijn zorgvuldige monitoring van deze factoren en voorzichtig risicomanagement essentieel bij het handelen in dit valutapaar.