Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 60.80Gemiddeld: 70.67
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 PLN X USDPLN Rate
Minimale contractgrootte1000 AUD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 AUD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar AUD/PLN, dat de Australische dollar vertegenwoordigt ten opzichte van de Poolse zloty, brengt de interactie tussen twee economieën in verschillende regio's van de wereld in kaart. De Australische dollar is de valuta van een economie die sterk wordt beïnvloed door de export van natuurlijke hulpbronnen. De Poolse zloty is daarentegen de valuta van een opkomende economie in Oost-Europa, die de afgelopen decennia een aanzienlijke groei heeft doorgemaakt.

Het AUD/PLN-paar kan worden beïnvloed door een aantal factoren. Deze omvatten fluctuaties in grondstoffenprijzen, het monetaire beleid van de Reserve Bank of Australia en de Centrale Bank van Polen, economische omstandigheden in Australië en Polen, evenals wereldwijde economische trends.

Samengevat kan het AUD/PLN-paar interessante kansen bieden voor beleggers die willen profiteren van de verschillen tussen deze twee economieën. Het is echter ook essentieel om te weten dat dit paar volatiel kan zijn en onderhevig is aan verschillende economische en politieke factoren. Voorzichtig risicomanagement is essentieel bij het handelen in dit valutapaar.