Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 6.50Gemiddeld: 7.35
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 SGD X USDSGD Rate
Minimale contractgrootte1000 AUD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 AUD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar AUD/SGD, dat de Australische dollar vertegenwoordigt ten opzichte van de Singaporese dollar, toont de relatie tussen twee hoogontwikkelde economieën in de regio Azië-Stille Oceaan. De Australische dollar, een aan grondstoffen gekoppelde valuta, weerspiegelt de economische gezondheid van Australië, een land dat sterk afhankelijk is van de export van grondstoffen. Aan de andere kant is de Singaporese dollar de valuta van een geavanceerde en gediversifieerde economie, waardoor de stadstaat een belangrijk wereldwijd financieel centrum is geworden.

Het AUD/SGD-paar kan gevoelig zijn voor veranderingen in de grondstofprijzen, vooral ijzererts en goud, belangrijke exportproducten van Australië. Aan Singaporese kant kunnen factoren zoals wereldwijde investeringen en handelstrends, evenals de gezondheid van de financiële en dienstensector, de waarde van de SGD beïnvloeden.

Samengevat kan het AUD/SGD-paar aantrekkelijke kansen bieden voor beleggers met een interesse in de regio Azië-Stille Oceaan, maar vereist het een zorgvuldige analyse van de economische omstandigheden in zowel Australië als Singapore.