Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 6.50Gemiddeld: 7.29
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 SGD X USDSGD Rate
Minimale contractgrootte1000 AUD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 AUD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar AUD/SGD, dat de Australische dollar vertegenwoordigt ten opzichte van de Singaporese dollar, toont de relatie tussen twee hoogontwikkelde economieën in de regio Azië-Stille Oceaan. De Australische dollar, een aan grondstoffen gekoppelde valuta, weerspiegelt de economische gezondheid van Australië, een land dat sterk afhankelijk is van de export van grondstoffen. Aan de andere kant is de Singaporese dollar de valuta van een geavanceerde en gediversifieerde economie, waardoor de stadstaat een belangrijk wereldwijd financieel centrum is geworden.

Het AUD/SGD-paar kan gevoelig zijn voor veranderingen in de grondstofprijzen, vooral ijzererts en goud, belangrijke exportproducten van Australië. Aan Singaporese kant kunnen factoren zoals wereldwijde investeringen en handelstrends, evenals de gezondheid van de financiële en dienstensector, de waarde van de SGD beïnvloeden.

Samengevat kan het AUD/SGD-paar aantrekkelijke kansen bieden voor beleggers met een interesse in de regio Azië-Stille Oceaan, maar vereist het een zorgvuldige analyse van de economische omstandigheden in zowel Australië als Singapore.