Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 0.50Gemiddeld: 0.55
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 AUD X USDAUD Rate
Minimale contractgrootte1000 AUD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 AUD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

NZDUSD, AUDUSD spreads may fluctuate above the stated maximum every Wednesday, between the hours of 08:00 PM – 11:00 PM (GMT).

Vaste spreads zullen alleen van toepassing zijn op ‘Directe Orders’, alle andere ordertypes zullen onderhevig zijn aan het Uitvoeringsbeleid van Orders.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar AUD/USD, dat staat voor de Australische dollar ten opzichte van de US-dollar, weerspiegelt de wisselwerking tussen twee prominente economieën in de Stille Oceaan. De Australische dollar is de valuta van een economie die grotendeels is gebaseerd op de export van natuurlijke hulpbronnen, terwijl de US-dollar de valuta is van de grootste economie ter wereld en een essentiële rol speelt op de wereldwijde financiële markten.

De AUD/USD kan worden beïnvloed door een aantal factoren. Deze omvatten fluctuaties in grondstoffenprijzen, monetaire beleidsbeslissingen van de US Federal Reserve en de Reserve Bank of Australia, evenals de algemene economische omstandigheden in Australië en de Verenigde Staten.

Samengevat kan AUD/USD interessante kansen bieden voor beleggers die willen profiteren van de dynamiek tussen deze twee economieën. Het is echter ook belangrijk om op te merken dat dit pair volatiel kan zijn en onderhevig is aan een aantal economische en politieke factoren. Zorgvuldige monitoring van deze factoren en zorgvuldig risicomanagement zijn essentieel bij het traden van dit valutapaar.