Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 0.50Gemiddeld: 0.52
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 AUD X USDAUD Rate
Minimale contractgrootte1000 AUD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 AUD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

NZDUSD, AUDUSD spreads may fluctuate above the stated maximum every Wednesday, between the hours of 08:00 PM – 11:00 PM (GMT).

Vaste spreads zullen alleen van toepassing zijn op ‘Directe Orders’, alle andere ordertypes zullen onderhevig zijn aan het Uitvoeringsbeleid van Orders.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar AUD/USD, dat staat voor de Australische dollar ten opzichte van de US-dollar, weerspiegelt de wisselwerking tussen twee prominente economieën in de Stille Oceaan. De Australische dollar is de valuta van een economie die grotendeels is gebaseerd op de export van natuurlijke hulpbronnen, terwijl de US-dollar de valuta is van de grootste economie ter wereld en een essentiële rol speelt op de wereldwijde financiële markten.

De AUD/USD kan worden beïnvloed door een aantal factoren. Deze omvatten fluctuaties in grondstoffenprijzen, monetaire beleidsbeslissingen van de US Federal Reserve en de Reserve Bank of Australia, evenals de algemene economische omstandigheden in Australië en de Verenigde Staten.

Samengevat kan AUD/USD interessante kansen bieden voor beleggers die willen profiteren van de dynamiek tussen deze twee economieën. Het is echter ook belangrijk om op te merken dat dit pair volatiel kan zijn en onderhevig is aan een aantal economische en politieke factoren. Zorgvuldige monitoring van deze factoren en zorgvuldig risicomanagement zijn essentieel bij het traden van dit valutapaar.