Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 84.72% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

CADCHF - Canadian Dollar / Swiss Franc

Swap Short: -8.139 PointsSwap Long: 3.844 Points
Laag: 0.72044Spread MT5 variabelHoog: 0.72585
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
00:00 (Local)
Opens in 9h 50m
Tokyo
22:00 (Local)
Opens in 11h 0m
London
14:00 (Local)
Closes in 2h 30m
New York
09:00 (Local)
Opens in 0h 30m

CADCHF Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 1.70Gemiddeld: 1.82
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 CHF X USDCHF Rate
Minimale contractgrootte1000 CAD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 CAD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

De valutacombinatie CAD/CHF is niet de meest gewilde onder de paren, maar heeft toch een ruime achterban. De correlatie tussen de economieën van Canada en Zwitserland bepaald de koers van het paar, wat veelal gelijkmatig verloopt met die van de major USD/CHF. Het opmerkelijkste verschil is dat het Canadees-Zwitserse alternatief vaak wat meer fluctueert vanwege een kleiner handelsvolume. In ervaren handen kan het een prachtige toevoeging zijn aan het portfolio van de gewiekste investeerder.

Om vandaag nog te investeren, kunt u contact opnemen met FxPro.