Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 84.72% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

CADJPY - Canadian Dollar / Japanese Yen

Swap Short: -11.5757 PointsSwap Long: 7.3795 Points
Laag: 106.053Spread MT5 variabelHoog: 106.750
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
23:11 (Local)
Opens in 10h 39m
Tokyo
21:11 (Local)
Opens in 11h 49m
London
13:11 (Local)
Closes in 3h 19m
New York
08:11 (Local)
Opens in 1h 19m

CADJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 0.80Gemiddeld: 1.16
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 JPY X USDJPY Rate
Minimale contractgrootte1000 CAD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 CAD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het onder investeerders erg populaire paar CAD/JPY wordt normaliter niet als ‘major’ valutapaar gezien. De koersen zijn iets moeilijker te voorspellen dan van de verwante USD/JPY. Hoewel de hoge volatiliteit en frequentere fluctuaties onderdeel van het paar zijn, kan het een slim alternatief zijn voor de meer ervaren handelaar. Met een gemiddeld risico geeft het mooie mogelijkheden om aanzienlijke winsten te maken.

Als u de valutacombinatie CAD/JPY aan uw portfolio toe zou willen voegen, neem dan vandaag nog contact met ons op.