Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 44.50Gemiddeld: 49.59
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 PLN X USDPLN Rate
Minimale contractgrootte1000 CHF (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 CHF
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar CHF/PLN, dat staat voor de Zwitserse frank tegenover de Poolse zloty, is een interessante combinatie van een valuta die wordt beschouwd als een veilige haven en de valuta van een opkomende Europese economie. De Zwitserse frank staat bekend om zijn economische stabiliteit en wordt door beleggers gewaardeerd in tijden van onzekerheid. Aan de andere kant weerspiegelt de Poolse zloty de groeiende economie van Polen, die de afgelopen decennia een opmerkelijke ontwikkeling heeft doorgemaakt.

De CHF/PLN kan worden beïnvloed door een aantal factoren. De Zwitserse frank kan reageren op wereldwijde volatiliteit en veranderingen in de risicobereidheid van beleggers. De zloty daarentegen kan gevoelig zijn voor economische en politieke omstandigheden, zowel in Polen als in de Europese Unie in het algemeen.

Daarom kan CHF/PLN aantrekkelijk zijn voor beleggers die op zoek zijn naar een combinatie van stabiliteit en groeipotentieel. Beleggers moeten zich echter bewust zijn van de verschillende invloeden die dit paar kunnen beïnvloeden en moeten daarom een weloverwogen beleggingsstrategie hanteren.