Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 84.72% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

CHFPLN - Swiss Franc / Polish Zloty

Swap Short: 84.6351 PointsSwap Long: -187.147 Points
Laag: 4.89689Spread MT5 variabelHoog: 4.93720
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
22:14 (Local)
Opens in 11h 36m
Tokyo
20:14 (Local)
Opens in 12h 46m
London
12:14 (Local)
Closes in 4h 16m
New York
07:14 (Local)
Opens in 2h 16m

CHFPLN Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 44.50Gemiddeld: 54.49
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 PLN X USDPLN Rate
Minimale contractgrootte1000 CHF (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 CHF
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Hoewel het maar beperkt verhandeld wordt, kan het valutapaar CHF/PLN een fantastische toevoeging zijn in het portfolio van de ervaren handelaar. Aangestuurd door de correlatie van twee van Europa’s meest invloedrijke economieën – Polen en Zwitserland – heeft het paar een jarenlange reputatie voor zijn volatiliteit, waardoor het een ideale keuze is voor hen die een libertijnse kijk op risico hebben. In geoefende handen, kan de het paar een mooie mogelijkheid zijn om aanzienlijke winsten te behalen.

Om dit vandaag nog aan uw portfolio toe te voegen, kunt u contact met FxPro opnemen.