Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 8.00Gemiddeld: 10.40
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 SGD X USDSGD Rate
Minimale contractgrootte1000 CHF (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 CHF
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar CHF/SGD vertegenwoordigt de verhouding tussen de Zwitserse frank en de Singaporese dollar. De Zwitserse frank is de valuta van een economie die bekend staat om haar stabiliteit, hoge levenskwaliteit en robuuste financiële sector. De Singaporese dollar is daarentegen de valuta van een dynamische en snelgroeiende economie, die bekend staat als een belangrijk financieel centrum in Azië.

De CHF/SGD kan worden beïnvloed door verschillende factoren, waaronder de monetaire beleidsbeslissingen van de Swiss National Bank en de Monetary Authority of Singapore, de economische omstandigheden in zowel Zwitserland als Singapore en algemene bewegingen op de wereldwijde valutamarkten.

Samengevat kan de CHF/SGD kansen bieden voor beleggers die blootstelling zoeken aan de dynamiek tussen een stabiele Europese economie en een opkomende Aziatische economie. Het kan echter ook volatiel zijn en is onderhevig aan verschillende economische en politieke factoren. Daarom zijn zorgvuldig risicobeheer en constante monitoring van relevante factoren essentieel bij het handelen in dit valutapaar.