Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 79.28% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

Swap Short: 0 Swap Long: 0
Laag: 0Spread {{platformType}} variabelHigh: 0
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
07:02 (Local)
Opens in 26h 48m
Tokyo
06:02 (Local)
Opens in 26h 58m
London
22:02 (Local)
Opens in 33h 58m
New York
17:02 (Local)
Opens in 40h 28m
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: N/AGemiddeld: 0.91
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 AUD X USDAUD Rate
Minimale contractgrootte1000 EUR (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 EUR
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar EUR/AUD, dat staat voor de euro ten opzichte van de Australische dollar, illustreert de relatie tussen twee ontwikkelde economieën die sterk verbonden zijn in de internationale handel. De euro is de officiële valuta van de eurozone, een enorm economisch blok met een grote diversiteit aan economieën. Aan de andere kant is de Australische dollar de valuta van een economie die sterk afhankelijk is van de export van natuurlijke hulpbronnen, met name mineralen en landbouwproducten.

De EUR/AUD kan worden beïnvloed door een aantal factoren. Deze omvatten fluctuaties in grondstoffenprijzen, monetaire beleidsbeslissingen van de Europese Centrale Bank en de Reserve Bank of Australia en de economische omstandigheden in zowel de eurozone als Australië.

Kortom, EUR/AUD kan aantrekkelijke kansen bieden voor beleggers die willen profiteren van de dynamiek tussen deze twee economieën. Het kan echter ook volatiel zijn en is onderhevig aan verschillende economische en politieke factoren. Daarom is zorgvuldige monitoring en passend risicobeheer vereist bij het handelen in dit valutapaar.