Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: N/AGemiddeld: 1.16
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 AUD X USDAUD Rate
Minimale contractgrootte1000 EUR (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 EUR
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar EUR/AUD, dat staat voor de euro ten opzichte van de Australische dollar, illustreert de relatie tussen twee ontwikkelde economieën die sterk verbonden zijn in de internationale handel. De euro is de officiële valuta van de eurozone, een enorm economisch blok met een grote diversiteit aan economieën. Aan de andere kant is de Australische dollar de valuta van een economie die sterk afhankelijk is van de export van natuurlijke hulpbronnen, met name mineralen en landbouwproducten.

De EUR/AUD kan worden beïnvloed door een aantal factoren. Deze omvatten fluctuaties in grondstoffenprijzen, monetaire beleidsbeslissingen van de Europese Centrale Bank en de Reserve Bank of Australia en de economische omstandigheden in zowel de eurozone als Australië.

Kortom, EUR/AUD kan aantrekkelijke kansen bieden voor beleggers die willen profiteren van de dynamiek tussen deze twee economieën. Het kan echter ook volatiel zijn en is onderhevig aan verschillende economische en politieke factoren. Daarom is zorgvuldige monitoring en passend risicobeheer vereist bij het handelen in dit valutapaar.