Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 605.00Gemiddeld: 643.06
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 CZK X USDCZK Rate
Minimale contractgrootte1000 EUR (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 EUR
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar EUR/CZK vertegenwoordigt de verhouding tussen de euro en de Tsjechische kroon. De euro is de officiële munteenheid van de eurozone, die 19 Europese landen omvat, en is een van de meest verhandelde munteenheden ter wereld. De Tsjechische kroon daarentegen is de munteenheid van Tsjechië, een Centraal-Europees land met een stabiele en groeiende economie.

De EUR/CZK kan worden beïnvloed door een aantal factoren. Deze omvatten de monetaire beleidsbeslissingen van de Europese Centrale Bank en de Tsjechische Nationale Bank, de economische omstandigheden in de Eurozone en Tsjechië en regionale en wereldwijde politieke en economische spanningen.

Kortom, EUR/CZK kan kansen bieden voor beleggers die willen profiteren van de dynamiek tussen deze twee economieën. Het kan echter ook volatiel zijn en is onderhevig aan verschillende economische en politieke factoren. Daarom is het zorgvuldig monitoren van deze factoren en voorzichtig risicomanagement essentieel bij het handelen in dit valutapaar.