Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 37.30Gemiddeld: 41.47
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 DKK X USDDKK Rate
Minimale contractgrootte1000 EUR (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 EUR
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar EUR/DKK, dat staat voor de euro ten opzichte van de Deense kroon, weerspiegelt de wisselwerking tussen twee nauw verbonden economieën in Europa. De euro is de officiële munteenheid van de eurozone, een van de grootste economische blokken ter wereld. De Deense kroon daarentegen is de munt van Denemarken, een hoogontwikkelde en welvarende economie.

De EUR/DKK is vooral interessant vanwege het beleid van Denemarken om zijn munt binnen een smalle bandbreedte ten opzichte van de euro te houden. Dit betekent dat de Deense kroon de neiging heeft om mee te bewegen met de euro.

Het paar kan worden beïnvloed door een aantal factoren. Deze omvatten de monetaire beleidsbeslissingen van de Europese Centrale Bank en de Deense Nationale Bank, de economische omstandigheden in de eurozone en Denemarken, evenals wereldwijde economische trends.

Kortom, de EUR/DKK kan kansen bieden voor beleggers die willen profiteren van de dynamiek tussen deze twee economieën. Het is echter belangrijk om op te merken dat dit paar minder volatiel kan zijn dan andere, vanwege het beleid van de Deense kroon om dicht bij de euro te blijven.