Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 84.69% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

EURDKK - Euro / Danish Krone

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -70.1645 PointsSwap Long: -58.9626 Points
Laag: 7.43353Spread MT5 variabelHoog: 7.43401
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
14:53 (Local)
Closes in 1h 19m
Tokyo
12:53 (Local)
Closes in 2h 7m
London
03:53 (Local)
Opens in 4h 7m
New York
22:53 (Local)
Opens in 10h 37m

EURDKK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 35.20Gemiddeld: 39.97
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 DKK X USDDKK Rate
Minimale contractgrootte1000 EUR (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 EUR
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Zoals de meeste valutaparen waar de euro in voorkomt, is ook de combinatie EUR/DKK een geschikte keuze voor hen die een eerste uitstapje willen maken buiten de vier majors. Het paar wordt mag buiten de Eurozone misschien minder populair zijn, zeker binnen Denemarken en de landen er omheen is het paar erg geliefd. Sterk beïnvloed door de Europese politiek en beleidsvoering schaduwt de Deense vaak de bewegingen van de Euro. Als u op zoek bent naar verbreding van uw portfolio, dan zou dit paar goed bij u kunnen aansluiten.

Investeer vandaag nog met FxPro.