Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 84.69% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

EURGBP - Euro / British Pound

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: 1.8987 PointsSwap Long: -5.295 Points
Laag: 0.86326Spread MT5 variabelHoog: 0.86488
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
14:59 (Local)
Closes in 1h 13m
Tokyo
12:59 (Local)
Closes in 2h 1m
London
03:59 (Local)
Opens in 4h 1m
New York
22:59 (Local)
Opens in 10h 31m

EURGBP Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 0.40Gemiddeld: 0.85
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 GBP X USDGBP Rate
Minimale contractgrootte1000 EUR (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 EUR
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Vaste spreads zullen alleen van toepassing zijn op ‘Directe Orders’, alle andere ordertypes zullen onderhevig zijn aan het Uitvoeringsbeleid van Orders.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

De valutacombinatie EUR/GBP is een van de meest verhandelde paren op de forexmarkt, waarmee het een plaats verdient heeft in de boeken van duizenden handelaren van over heel de wereld. Het brengt twee van de grootste economieën en financieel en politiek gezien belangrijkste landen bij elkaar. Met dank aan de onderlinge afhankelijkheid van deze naties is het paar een relatief stabiel valutapaar en beduidend minder volatiel dan de meeste paren die ofwel op de EUR of op de GBP gebaseerd zijn. Het paar wordt sterk beïnvloed door het handelen van de Bank of England en de Europese Centrale Bank terwijl het lage risico en goede voorspelbaarheid het een uitmuntende keuze maken voor beginnende handelaren en een prachtig instrument voor de meer ervaren investeerder.

Investeer vandaag in uw EUR/GBP paren bij FxPro.