Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 30.20Gemiddeld: 31.43
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 HKD X USDHKD Rate
Minimale contractgrootte1000 EUR (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 EUR
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar EUR/HKD, dat staat voor de euro ten opzichte van de Hongkong-dollar, illustreert de wisselwerking tussen twee wereldwijd belangrijke economieën. De euro is de officiële valuta van de eurozone, een van de grootste economische blokken ter wereld. Aan de andere kant is de Hongkong-dollar de valuta van een van de meest dynamische en levendige financiële regio's ter wereld.

De EUR/HKD is interessant omdat de Hongkong-dollar sinds 1983 is gekoppeld aan de US-dollar, wat betekent dat de bewegingen van de Hongkong-dollar vaak de schommelingen van de US-dollar weerspiegelen.

Het paar kan worden beïnvloed door een aantal factoren, waaronder monetaire beleidsbeslissingen van de Europese Centrale Bank en de Hong Kong Monetary Authority, de economische omstandigheden in de eurozone en Hong Kong, en wereldwijde economische trends.

Kortom, het EUR/HKD paar kan kansen bieden voor beleggers die willen profiteren van de dynamiek tussen deze twee economieën. Door de koppeling van de Hongkong-dollar aan de US-dollar kan het echter ook minder volatiel zijn dan andere valutaparen.