Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 30.20Gemiddeld: 32.86
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 HKD X USDHKD Rate
Minimale contractgrootte1000 EUR (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 EUR
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar EUR/HKD, dat staat voor de euro ten opzichte van de Hongkong-dollar, illustreert de wisselwerking tussen twee wereldwijd belangrijke economieën. De euro is de officiële valuta van de eurozone, een van de grootste economische blokken ter wereld. Aan de andere kant is de Hongkong-dollar de valuta van een van de meest dynamische en levendige financiële regio's ter wereld.

De EUR/HKD is interessant omdat de Hongkong-dollar sinds 1983 is gekoppeld aan de US-dollar, wat betekent dat de bewegingen van de Hongkong-dollar vaak de schommelingen van de US-dollar weerspiegelen.

Het paar kan worden beïnvloed door een aantal factoren, waaronder monetaire beleidsbeslissingen van de Europese Centrale Bank en de Hong Kong Monetary Authority, de economische omstandigheden in de eurozone en Hong Kong, en wereldwijde economische trends.

Kortom, het EUR/HKD paar kan kansen bieden voor beleggers die willen profiteren van de dynamiek tussen deze twee economieën. Door de koppeling van de Hongkong-dollar aan de US-dollar kan het echter ook minder volatiel zijn dan andere valutaparen.