Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 505.00Gemiddeld: 545.35
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 HUF X USDHUF Rate
Minimale contractgrootte1000 EUR (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 EUR
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het EUR/HUF valutapaar, dat staat voor de euro en de Hongaarse forint, is een interessante combinatie op de forex markt. De euro, als de belangrijkste valuta van de Europese Unie, heeft een significante invloed vanwege de economische kracht van de regio. Aan de andere kant heeft de Hongaarse forint, hoewel de valuta van een opkomende economie, de afgelopen jaren verrassend sterke prestaties laten zien. Beleggers die hun portefeuille willen diversifiëren, kunnen dit paar overwegen vanwege de wisselwerking tussen een sterke en stabiele valuta en een meer volatiele. Het is echter essentieel om op te merken dat EUR/HUF gevoelig kan zijn voor politieke en economische omstandigheden in zowel Europa als Hongarije. Dit kan leiden tot plotselinge veranderingen in de waarde, dus het is essentieel om de markt constant in de gaten te houden en een goed begrip te hebben van de macro-economische factoren die dit paar kunnen beïnvloeden. Samenvattend kan EUR/HUF interessante kansen bieden voor beleggers, maar het brengt ook risico's met zich mee die niet onderschat moeten worden.