Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 84.69% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

EURHUF - Euro / Hungarian Forint

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: 134.413 PointsSwap Long: -215.5914 Points
Laag: 405.567Spread MT5 variabelHoog: 406.295
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
16:46 (Local)
Opens in 17h 4m
Tokyo
14:46 (Local)
Closes in 0h 14m
London
05:46 (Local)
Opens in 2h 14m
New York
00:46 (Local)
Opens in 8h 44m

EURHUF Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 505.00Gemiddeld: 596.04
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 HUF X USDHUF Rate
Minimale contractgrootte1000 EUR (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 EUR
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Precies zo als de meeste Europese valutaparen is de EUR/HUF-combinatie erg geschikt voor investeerders die hun portfolio’s willen verbreden buiten de vier majors. Met de nauwe banden tussen deze twee grote economieën in Europe’s (Hongarije en de Eurozone) is de relatie tussen de Hongaarse forint en de euro relatief voorspelbaar, waarbij de eerstgenoemde vaak de bewegingen van de ander volgt. Als u als handelaar een eerste uitstapje wilt maken naar meer exotische valutaparen, dan kun de EUR/HUF de perfecte keuze voor u kunnen zijn.

Investeer vandaag met FxPro.