Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 505.00Gemiddeld: 546.66
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 HUF X USDHUF Rate
Minimale contractgrootte1000 EUR (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 EUR
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het EUR/HUF valutapaar, dat staat voor de euro en de Hongaarse forint, is een interessante combinatie op de forex markt. De euro, als de belangrijkste valuta van de Europese Unie, heeft een significante invloed vanwege de economische kracht van de regio. Aan de andere kant heeft de Hongaarse forint, hoewel de valuta van een opkomende economie, de afgelopen jaren verrassend sterke prestaties laten zien. Beleggers die hun portefeuille willen diversifiëren, kunnen dit paar overwegen vanwege de wisselwerking tussen een sterke en stabiele valuta en een meer volatiele.

Het is echter essentieel om op te merken dat EUR/HUF gevoelig kan zijn voor politieke en economische omstandigheden in zowel Europa als Hongarije. Dit kan leiden tot plotselinge veranderingen in de waarde, dus het is essentieel om de markt constant in de gaten te houden en een goed begrip te hebben van de macro-economische factoren die dit paar kunnen beïnvloeden. Samenvattend kan EUR/HUF interessante kansen bieden voor beleggers, maar het brengt ook risico's met zich mee die niet onderschat moeten worden.