Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 147.50Gemiddeld: 166.04
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 MXN X USDMXN Rate
Minimale contractgrootte1000 EUR (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 EUR
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar EUR/MXN, dat staat voor de euro ten opzichte van de Mexicaanse peso, laat de relatie zien tussen twee zeer verschillende economieën. De euro, als de gemeenschappelijke munt van de Europese Unie, wordt ondersteund door de economische en politieke kracht van verschillende Europese landen. Aan de andere kant is de Mexicaanse peso de valuta van een opkomende economie, met een sterke afhankelijkheid van export, vooral naar de Verenigde Staten.

De EUR/MXN kan gevoelig zijn voor verschillende factoren. Deze omvatten het monetaire beleid van de Europese Centrale Bank, de economische omstandigheden in de Europese Unie, evenals economische trends en politieke stabiliteit in Mexico. Het kan ook worden beïnvloed door veranderingen in de handelsrelaties tussen Mexico en zijn belangrijkste handelspartners.

Samengevat kan het paar EUR/MXN kansen bieden voor beleggers die hun portefeuille willen diversifiëren en willen profiteren van de verschillen tussen deze twee economieën. Het is echter ook belangrijk op te merken dat dit paar volatiel kan zijn en onderhevig is aan tal van economische en politieke factoren.