Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 147.50Gemiddeld: 158.46
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 MXN X USDMXN Rate
Minimale contractgrootte1000 EUR (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 EUR
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar EUR/MXN, dat staat voor de euro ten opzichte van de Mexicaanse peso, laat de relatie zien tussen twee zeer verschillende economieën. De euro, als de gemeenschappelijke munt van de Europese Unie, wordt ondersteund door de economische en politieke kracht van verschillende Europese landen. Aan de andere kant is de Mexicaanse peso de valuta van een opkomende economie, met een sterke afhankelijkheid van export, vooral naar de Verenigde Staten.

De EUR/MXN kan gevoelig zijn voor verschillende factoren. Deze omvatten het monetaire beleid van de Europese Centrale Bank, de economische omstandigheden in de Europese Unie, evenals economische trends en politieke stabiliteit in Mexico. Het kan ook worden beïnvloed door veranderingen in de handelsrelaties tussen Mexico en zijn belangrijkste handelspartners.

Samengevat kan het paar EUR/MXN kansen bieden voor beleggers die hun portefeuille willen diversifiëren en willen profiteren van de verschillen tussen deze twee economieën. Het is echter ook belangrijk op te merken dat dit paar volatiel kan zijn en onderhevig is aan tal van economische en politieke factoren.