Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 79.28% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

Swap Short: 0 Swap Long: 0
Laag: 0Spread {{platformType}} variabelHigh: 0
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
10:15 (Local)
Opens in 23h 35m
Tokyo
09:15 (Local)
Opens in 23h 45m
London
01:15 (Local)
Opens in 30h 45m
New York
20:15 (Local)
Opens in 37h 15m
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 68.60Gemiddeld: 111.45
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 NOK X USDNOK Rate
Minimale contractgrootte1000 EUR (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 EUR
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar EUR/NOK vertegenwoordigt de verhouding tussen de euro en de Noorse kroon. Dit paar laat zien hoeveel Noorse kroon er nodig is om één euro te kopen.

De Europese Unie, vertegenwoordigd door de euro, is een van de grootste economieën ter wereld en heeft een grote invloed op de wereldhandel. Noorwegen is weliswaar geen lid van de Europese Unie, maar onderhoudt er wel nauwe handelsbetrekkingen mee, vooral in de energiesector.

Noorwegen is een van de grootste exporteurs van olie en gas ter wereld, dus de prijzen van deze grondstoffen hebben een aanzienlijke invloed op de Noorse kroon. Schommelingen in de olieprijs kunnen leiden tot grote schommelingen in de EUR/NOK-wisselkoers.

Wie handelt in EUR/NOK moet niet alleen letten op het monetaire beleid van de Europese Centrale Bank en de Bank van Noorwegen, maar ook op de wereldwijde ontwikkelingen van de olieprijzen. Zo kunnen veranderingen in de economie van de EU, het energiebeleid in Noorwegen en de olieprijs op de wereldmarkt invloed hebben op de wisselkoers EUR/NOK.