Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 69.60Gemiddeld: 106.95
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 NOK X USDNOK Rate
Minimale contractgrootte1000 EUR (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 EUR
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar EUR/NOK vertegenwoordigt de verhouding tussen de euro en de Noorse kroon. Dit paar laat zien hoeveel Noorse kroon er nodig is om één euro te kopen.

De Europese Unie, vertegenwoordigd door de euro, is een van de grootste economieën ter wereld en heeft een grote invloed op de wereldhandel. Noorwegen is weliswaar geen lid van de Europese Unie, maar onderhoudt er wel nauwe handelsbetrekkingen mee, vooral in de energiesector.

Noorwegen is een van de grootste exporteurs van olie en gas ter wereld, dus de prijzen van deze grondstoffen hebben een aanzienlijke invloed op de Noorse kroon. Schommelingen in de olieprijs kunnen leiden tot grote schommelingen in de EUR/NOK-wisselkoers.

Wie handelt in EUR/NOK moet niet alleen letten op het monetaire beleid van de Europese Centrale Bank en de Bank van Noorwegen, maar ook op de wereldwijde ontwikkelingen van de olieprijzen. Zo kunnen veranderingen in de economie van de EU, het energiebeleid in Noorwegen en de olieprijs op de wereldmarkt invloed hebben op de wisselkoers EUR/NOK.