Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 84.69% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

EURNZD - Euro / New Zealand Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: 4.5508 PointsSwap Long: -14.0467 Points
Laag: 1.66756Spread MT5 variabelHoog: 1.67828
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
15:08 (Local)
Closes in 1h 4m
Tokyo
13:08 (Local)
Closes in 1h 52m
London
04:08 (Local)
Opens in 3h 52m
New York
23:08 (Local)
Opens in 10h 22m

EURNZD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 2.10Gemiddeld: 2.64
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 NZD X USDNZD Rate
Minimale contractgrootte1000 EUR (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 EUR
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Buiten Nieuw-Zeeland wordt de valutacombinatie EUR/NZD niet veel gehandeld, maar het vervult een mooie plaats in de niche van de portfolio’s van de ervaren investeerders. De ontwikkeling van het paar is gebaseerd op de verhoudingen tussen de twee sterke economieën Europa en Nieuw-Zeeland. Het zijn veelal ongerelateerde factoren die deze economieën beïnvloeden, wat tot gevolg heeft dat de relatie tussen de twee valuta vaak wat grillig en moeilijk te voorspellen is. Deze factoren maken de combinatie grotendeels ongeschikt voor onervaren investeerders, maar in de handen van de professional kan ook dit paar winsten opleveren die de risico’s meer dan goed maken.

Voeg dit paar nu toe aan uw portfolio bij FxPro.