Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 1.50Gemiddeld: 1.73
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 NZD X USDNZD Rate
Minimale contractgrootte1000 EUR (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 EUR
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar EUR/NZD vertegenwoordigt de verhouding tussen de euro en de Nieuw-Zeelandse dollar, ook wel bekend als de "kiwi". De euro is de officiële valuta van de eurozone, die 19 Europese landen omvat, en is een van de meest verhandelde valuta's ter wereld. Aan de andere kant is de Nieuw-Zeelandse dollar de valuta van een kleine maar levendige economie, sterk beïnvloed door landbouw en toerisme.

De EUR/NZD kan worden beïnvloed door een aantal factoren. Deze omvatten de monetaire beleidsbeslissingen van de Europese Centrale Bank en de Reserve Bank of New Zealand, de economische omstandigheden in de eurozone en Nieuw-Zeeland, en de wereldwijde grondstoffenprijzen, gezien de sleutelrol van de landbouw in de Nieuw-Zeelandse economie.

Kortom, EUR/NZD kan kansen bieden voor beleggers die willen profiteren van de dynamiek tussen deze twee economieën. Het kan echter ook volatiel zijn en is onderhevig aan verschillende economische en politieke factoren. Daarom zijn zorgvuldige monitoring van deze factoren en voorzichtig risicomanagement essentieel bij het handelen in dit valutapaar.