Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 27.90Gemiddeld: 35.91
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 PLN X USDPLN Rate
Minimale contractgrootte1000 EUR (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 EUR
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar EUR/PLN toont de verhouding tussen de euro en de Poolse zloty. De euro is de officiële munteenheid van het eurogebied, dat 19 landen van de Europese Unie omvat, en wordt beschouwd als een van de belangrijkste munteenheden ter wereld. De Poolse zloty is de munteenheid van Polen, een Oost-Europees land met een opkomende en groeiende economie.

De waarde van de EUR/PLN kan worden beïnvloed door verschillende omstandigheden, waaronder monetaire beleidsbeslissingen van de Europese Centrale Bank en de Nationale Bank van Polen, evenals de algemene economische omstandigheden in de eurozone en Polen.

De handel in EUR/PLN kan kansen bieden voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de Oost-Europese valutamarkt. Het is echter belangrijk op te merken dat Polen weliswaar lid is van de Europese Unie, maar de euro nog niet heeft ingevoerd en dat de economie volatieler kan zijn dan die van landen in de eurozone. Daarom moeten beleggers bij het handelen in dit paar op de hoogte blijven van de economische en politieke ontwikkelingen in Polen en de Eurozone.