Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 5,735.00Gemiddeld: 5,863.32
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 RUB X USDRUB Rate
Minimale contractgrootte1000 EUR (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 EUR
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar EUR/RUB, dat staat voor de euro ten opzichte van de Russische roebel, weerspiegelt de relatie tussen twee economieën met grote verschillen. De euro, als de gemeenschappelijke munt van de Europese Unie, wordt ondersteund door de economische en politieke kracht van een aantal Europese landen. Aan de andere kant is de Russische roebel onderhevig aan de schommelingen van de Russische economie, die sterk wordt beïnvloed door de export van natuurlijke hulpbronnen, voornamelijk olie en gas.

De EUR/RUB kan volatiel zijn, onderhevig aan schommelingen in de grondstoffenprijzen en geopolitieke spanningen. Internationale economische sancties of politieke instabiliteit kunnen de roebel bijvoorbeeld verzwakken, terwijl hoge grondstoffenprijzen de roebel kunnen versterken. Daarom moeten beleggers die geïnteresseerd zijn in de EUR/RUB verschillende wereldwijde en landspecifieke factoren in de gaten houden. Hoewel het kansen kan bieden voor degenen met een goed begrip van deze factoren, brengt het ook een aanzienlijk risico met zich mee.