Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 89.40Gemiddeld: 117.34
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 SEK X USDSEK Rate
Minimale contractgrootte1000 EUR (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 EUR
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar EUR/SEK weerspiegelt de relatie tussen de euro en de Zweedse kroon. De euro, de officiële munteenheid van de eurozone, is een van de meest verhandelde munteenheden ter wereld en de prestaties van de euro hebben een grote invloed op de wereldwijde financiële markten. Aan de andere kant is de Zweedse kroon de officiële valuta van Zweden, een land dat bekend staat om zijn sterke economie en geavanceerde welvaartsstelsel.

De EUR/SEK kan worden beïnvloed door een aantal factoren, waaronder de monetaire beleidsbeslissingen van de Europese Centrale Bank en de Riksbank, de centrale bank van Zweden. De koers kan ook worden beïnvloed door de economische omstandigheden in zowel de eurozone als Zweden en door het algemene marktsentiment.

Hoewel Zweden lid is van de Europese Unie, heeft het ervoor gekozen om zijn eigen munteenheid te behouden in plaats van de euro in te voeren. Dit betekent dat EUR/SEK een interessante optie kan zijn voor beleggers die blootstelling zoeken aan de dynamiek tussen deze twee nauw verbonden Europese economieën met een verschillend monetair beleid.