Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 79.28% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

Swap Short: 0 Swap Long: 0
Laag: 0Spread {{platformType}} variabelHigh: 0
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
08:09 (Local)
Opens in 25h 41m
Tokyo
07:09 (Local)
Opens in 25h 51m
London
23:09 (Local)
Opens in 32h 51m
New York
18:09 (Local)
Opens in 39h 21m
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 89.60Gemiddeld: 126.12
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 SEK X USDSEK Rate
Minimale contractgrootte1000 EUR (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 EUR
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar EUR/SEK weerspiegelt de relatie tussen de euro en de Zweedse kroon. De euro, de officiële munteenheid van de eurozone, is een van de meest verhandelde munteenheden ter wereld en de prestaties van de euro hebben een grote invloed op de wereldwijde financiële markten. Aan de andere kant is de Zweedse kroon de officiële valuta van Zweden, een land dat bekend staat om zijn sterke economie en geavanceerde welvaartsstelsel.

De EUR/SEK kan worden beïnvloed door een aantal factoren, waaronder de monetaire beleidsbeslissingen van de Europese Centrale Bank en de Riksbank, de centrale bank van Zweden. De koers kan ook worden beïnvloed door de economische omstandigheden in zowel de eurozone als Zweden en door het algemene marktsentiment.

Hoewel Zweden lid is van de Europese Unie, heeft het ervoor gekozen om zijn eigen munteenheid te behouden in plaats van de euro in te voeren. Dit betekent dat EUR/SEK een interessante optie kan zijn voor beleggers die blootstelling zoeken aan de dynamiek tussen deze twee nauw verbonden Europese economieën met een verschillend monetair beleid.