Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 65.50Gemiddeld: 222.38
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 TRY X USDTRY Rate
Minimale contractgrootte1000 EUR (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 EUR
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar EUR/TRY, dat staat voor de euro ten opzichte van de Turkse lira, benadrukt de relatie tussen twee zeer verschillende economieën. De euro is de officiële valuta van de eurozone, een van de grootste economische blokken ter wereld. De Turkse lira daarentegen is de valuta van een opkomende economie die de afgelopen jaren een grote volatiliteit heeft gekend. De EUR/TRY kan worden beïnvloed door een aantal factoren. Deze omvatten de monetaire beleidsbeslissingen van de Europese Centrale Bank en de Centrale Bank van de Republiek Turkije, de economische omstandigheden in de eurozone en Turkije, en regionale en wereldwijde politieke en economische spanningen.

Kortom, EUR/TRY kan kansen bieden voor beleggers die willen profiteren van de dynamiek tussen deze twee economieën. Het kan echter ook volatiel zijn en is onderhevig aan verschillende economische en politieke factoren. Daarom zijn zorgvuldige monitoring van deze factoren en voorzichtig risicomanagement essentieel bij het handelen in dit valutapaar.