Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 82.70Gemiddeld: 122.21
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 ZAR X USDZAR Rate
Minimale contractgrootte1000 EUR (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 EUR
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar EUR/ZAR, dat staat voor de euro ten opzichte van de Zuid-Afrikaanse rand, laat de relatie zien tussen een zeer stabiele en ontwikkelde economie en een opkomende economie. De euro is de officiële valuta van de eurozone, een van de grootste economische blokken ter wereld. Aan de andere kant is de Zuid-Afrikaanse rand de valuta van een economie die grotendeels gebaseerd is op mijnbouw en de export van natuurlijke hulpbronnen.

De EUR/ZAR kan worden beïnvloed door een aantal factoren. Deze omvatten schommelingen in edelmetaalprijzen, monetaire beleidsbeslissingen van de Europese Centrale Bank en de Zuid-Afrikaanse Reserve Bank, evenals de economische omstandigheden in de eurozone en Zuid-Afrika.

Kortom, EUR/ZAR kan kansen bieden voor beleggers die geïnteresseerd zijn in de economische dynamiek tussen deze twee economieën. Het kan echter ook volatiel zijn en is onderhevig aan verschillende economische en politieke factoren. Daarom is het nauwlettend in de gaten houden van deze factoren en zorgvuldig risicomanagement essentieel bij het handelen in dit valutapaar.