Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: N/AGemiddeld: 1.59
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 AUD X USDAUD Rate
Minimale contractgrootte1000 GBP (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 GBP
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar GBP/AUD, dat staat voor het Britse pond tegenover de Australische dollar, biedt een intrigerend perspectief op twee grote economieën. Het Britse pond, de valuta van een van de grootste economieën ter wereld, is zeer invloedrijk en wordt vaak beïnvloed door politieke gebeurtenissen, zoals de Brexit-onderhandelingen. Aan de andere kant is de Australische dollar een "grondstoffenvaluta", die nauw verbonden is met de grondstoffenprijzen, met name metalen en mineralen.

GBP/AUD biedt daarom een fascinerend inzicht in het kruispunt tussen de Britse politiek en de op grondstoffen gebaseerde economie van Australië. Beleggers die hun portefeuille willen diversifiëren, kunnen dit paar overwegen, maar moeten voorbereid zijn op volatiliteit. De Britse economie wordt vaak beïnvloed door politieke beslissingen, terwijl de Australische economie gevoelig kan zijn voor veranderingen in grondstoffenprijzen.

Samengevat, GBP/AUD biedt potentieel voor beleggers, maar vereist een zorgvuldige analyse van de politieke en economische factoren die beide valuta's kunnen beïnvloeden.