Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 84.69% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

GBPAUD - British Pound / Australian Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -6.6833 PointsSwap Long: -4.5211 Points
Laag: 1.79019Spread MT5 variabelHoog: 1.80056
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
14:38 (Local)
Closes in 1h 34m
Tokyo
12:38 (Local)
Closes in 2h 22m
London
03:38 (Local)
Opens in 4h 22m
New York
22:38 (Local)
Opens in 10h 52m

GBPAUD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 1.50Gemiddeld: 2.37
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 AUD X USDAUD Rate
Minimale contractgrootte1000 GBP (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 GBP
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar GBP/AUD wordt sterk beïnvloed door de correlatie tussen de twee grote internationale economieën van het Verenigd Koninkrijk en Australië. Spreads zijn vaak hoog en de marktbewegingen kunnen regelmatig volatiel zijn. Hoewel deze factoren het bijkomende risico van deze combinatie vergroten, kunnen ze ook aanzienlijke profijten met zich meebrengen voor de wat vrijere investeerder. In de handen van ervaren handelaren is het paar GBP/AUD een ideale stap buiten het gebied van de vier majors en een mooi middel voor diversificatie.

Om deze combinatie aan uw portfolio toe te voegen, kunt u vandaag contact met ons opnemen.