Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 69.20Gemiddeld: 82.75
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 DKK X USDDKK Rate
Minimale contractgrootte1000 GBP (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 GBP
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar GBP/DKK, dat staat voor het Britse pond tegenover de Deense kroon, weerspiegelt de relatie tussen twee Europese economieën met verschillende kenmerken. Het Britse pond is de valuta van het Verenigd Koninkrijk, een van de grootste en meest invloedrijke economieën ter wereld. De Deense kroon daarentegen is de munt van Denemarken, een land met een open en zeer competitieve economie, zij het een kleinere. De GBP/DKK kan door verschillende factoren worden beïnvloed. Het monetaire beleid van de Bank of England en binnenlandse economische en politieke beslissingen in het Verenigd Koninkrijk kunnen de waarde van het pond beïnvloeden. De waarde van de Deense kroon is nauw verbonden met de euro door het beleid van de Deense centrale bank om een vaste wisselkoers met de euro te handhaven.

Daarom kan GBP/DKK kansen bieden voor beleggers die geïnteresseerd zijn in de Europese dynamiek. Beleggers moeten zich echter bewust zijn van de verschillende invloeden die dit paar kunnen beïnvloeden en moeten daarom een weloverwogen beleggingsstrategie hanteren.