Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 75.60Gemiddeld: 140.38
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 NOK X USDNOK Rate
Minimale contractgrootte1000 GBP (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 GBP
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar GBP/NOK, dat staat voor het Britse pond tegenover de Noorse kroon, combineert twee Europese economieën met aanzienlijke verschillen. Het Britse pond, de valuta van een van de grootste economieën ter wereld, wordt vaak beïnvloed door politieke factoren, zoals de binnenlandse beleidsbeslissingen van het Verenigd Koninkrijk en internationale handelsonderhandelingen. De Noorse kroon daarentegen is de valuta van een economie die sterk afhankelijk is van de olie- en gasexport.

GBP/NOK kan gevoelig zijn voor verschillende factoren, waaronder olieprijzen, het monetaire beleid van de Bank of England en de Bank of Norway, evenals de algemene economische omstandigheden in Europa. De volatiliteit in dit paar kan hoog zijn, gezien de impact die veranderingen in de olieprijzen kunnen hebben op de Noorse kroon.

Samengevat kan GBP/NOK interessante kansen bieden voor beleggers, maar vereist het zorgvuldig volgen van een aantal economische en politieke factoren. Beleggers moeten voorbereid zijn op potentiële volatiliteit en een gedegen risicobeheerstrategie hanteren.