Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 84.72% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

GBPNOK - British Pound / Norwegian Krone

Swap Short: -123.5318 PointsSwap Long: -102.6758 Points
Laag: 11.90291Spread MT5 variabelHoog: 12.05857
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
22:07 (Local)
Opens in 11h 43m
Tokyo
20:07 (Local)
Opens in 12h 53m
London
12:07 (Local)
Closes in 4h 23m
New York
07:07 (Local)
Opens in 2h 23m

GBPNOK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 74.00Gemiddeld: 129.22
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 NOK X USDNOK Rate
Minimale contractgrootte1000 GBP (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 GBP
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

De prestatie van de valutacombinatie GBP/NOK wordt voornamelijk bepaald door de correlatie tussen twee belangrijke Europese landen: het Verenigd Koninkrijk en Noorwegen. Zoals veel Europese valuta, zijn schommelingen in waarde tussen deze twee vaak parallel aan elkaar. Dit komt door de nauwe economische, politieke en financiële banden die beide naties met de Eurozone hebben. Het lage handelsvolume maakt het paar gevoeliger voor plotselinge fluctuaties dan de vier majors, maar het kan zeker een ideale investering zijn voor hen die op zoek zijn naar instrumenten om risico uit te middelen met paren die hun portfolio’s verbreden.

Als u vandaag zou willen investeren, neem dan nu contact op met ons FxPro team.