Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 1.10Gemiddeld: 1.85
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 NZD X USDNZD Rate
Minimale contractgrootte1000 GBP (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 GBP
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar GBP/NZD, dat staat voor het Britse pond tegenover de Nieuw-Zeelandse dollar, illustreert de wisselwerking tussen twee verschillende economieën. Het Britse pond is de valuta van een van de grootste economieën ter wereld en de waarde ervan kan worden beïnvloed door binnenlandse politieke en economische factoren in het Verenigd Koninkrijk. Aan de andere kant is de Nieuw-Zeelandse dollar, beter bekend als de 'kiwi', de valuta van een economie die sterk afhankelijk is van de export van grondstoffen en landbouwproducten.

De GBP/NZD kan gevoelig zijn voor een aantal factoren, waaronder grondstofprijzen, het monetaire beleid van de Bank of England en de Reserve Bank of New Zealand, evenals de algemene economische omstandigheden in het Verenigd Koninkrijk en Nieuw-Zeeland.

Kortom, GBP/NZD kan kansen bieden voor beleggers die geïnteresseerd zijn in de economische verschillen tussen deze twee naties. Het vereist echter ook zorgvuldige monitoring van relevante economische en politieke factoren in beide landen en kan gevoelig zijn voor marktvolatiliteit.