Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 1.10Gemiddeld: 1.63
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 NZD X USDNZD Rate
Minimale contractgrootte1000 GBP (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 GBP
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar GBP/NZD, dat staat voor het Britse pond tegenover de Nieuw-Zeelandse dollar, illustreert de wisselwerking tussen twee verschillende economieën. Het Britse pond is de valuta van een van de grootste economieën ter wereld en de waarde ervan kan worden beïnvloed door binnenlandse politieke en economische factoren in het Verenigd Koninkrijk. Aan de andere kant is de Nieuw-Zeelandse dollar, beter bekend als de 'kiwi', de valuta van een economie die sterk afhankelijk is van de export van grondstoffen en landbouwproducten.

De GBP/NZD kan gevoelig zijn voor een aantal factoren, waaronder grondstofprijzen, het monetaire beleid van de Bank of England en de Reserve Bank of New Zealand, evenals de algemene economische omstandigheden in het Verenigd Koninkrijk en Nieuw-Zeeland.

Kortom, GBP/NZD kan kansen bieden voor beleggers die geïnteresseerd zijn in de economische verschillen tussen deze twee naties. Het vereist echter ook zorgvuldige monitoring van relevante economische en politieke factoren in beide landen en kan gevoelig zijn voor marktvolatiliteit.