Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 57.70Gemiddeld: 59.83
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 PLN X USDPLN Rate
Minimale contractgrootte1000 GBP (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 GBP
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar GBP/PLN, dat staat voor het Britse pond tegenover de Poolse zloty, onderstreept de relatie tussen een hoogontwikkelde economie en een opkomende economie in Europa. Het Britse pond is de valuta van een van de grootste en meest stabiele economieën ter wereld, terwijl de Poolse zloty de valuta is van een snelgroeiende economie in Oost-Europa.

Het GBP/PLN kan worden beïnvloed door een aantal factoren. Deze omvatten de monetaire beleidsbeslissingen van de Bank of England en de Nationale Bank van Polen, de economische omstandigheden in het Verenigd Koninkrijk en Polen, evenals economische en politieke trends in Europa en wereldwijd.

Kortom, GBP/PLN kan kansen bieden voor beleggers die willen profiteren van de economische dynamiek tussen deze twee economieën. Het kan echter ook volatiel zijn en is onderhevig aan verschillende economische en politieke factoren. Daarom is zorgvuldige monitoring en voorzichtig risicomanagement vereist bij het handelen in dit valutapaar.