Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 57.70Gemiddeld: 60.33
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 PLN X USDPLN Rate
Minimale contractgrootte1000 GBP (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 GBP
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar GBP/PLN, dat staat voor het Britse pond tegenover de Poolse zloty, onderstreept de relatie tussen een hoogontwikkelde economie en een opkomende economie in Europa. Het Britse pond is de valuta van een van de grootste en meest stabiele economieën ter wereld, terwijl de Poolse zloty de valuta is van een snelgroeiende economie in Oost-Europa.

Het GBP/PLN kan worden beïnvloed door een aantal factoren. Deze omvatten de monetaire beleidsbeslissingen van de Bank of England en de Nationale Bank van Polen, de economische omstandigheden in het Verenigd Koninkrijk en Polen, evenals economische en politieke trends in Europa en wereldwijd.

Kortom, GBP/PLN kan kansen bieden voor beleggers die willen profiteren van de economische dynamiek tussen deze twee economieën. Het kan echter ook volatiel zijn en is onderhevig aan verschillende economische en politieke factoren. Daarom is zorgvuldige monitoring en voorzichtig risicomanagement vereist bij het handelen in dit valutapaar.