Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 79.28% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

Swap Short: 0 Swap Long: 0
Laag: 0Spread {{platformType}} variabelHigh: 0
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
17:58 (Local)
Opens in 15h 52m
Tokyo
15:58 (Local)
Opens in 17h 2m
London
07:58 (Local)
Opens in 0h 2m
New York
02:58 (Local)
Opens in 6h 32m
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 110.80Gemiddeld: 138.13
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 SEK X USDSEK Rate
Minimale contractgrootte1000 GBP (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 GBP
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar GBP/SEK vertegenwoordigt de relatie tussen het Britse pond en de Zweedse kroon. Het Britse pond is de valuta van een van de grootste en meest invloedrijke economieën ter wereld, terwijl de Zweedse kroon de valuta is van een sterke Scandinavische economie, die bekend staat om haar nadruk op innovatie en levenskwaliteit.

De GBP/SEK kan worden beïnvloed door een aantal factoren, waaronder monetaire beleidsbeslissingen van de Bank of England en de Riksbank van Zweden, economische omstandigheden in het Verenigd Koninkrijk en Zweden, evenals bewegingen op de wereldwijde valuta- en kapitaalmarkten. Kortom, GBP/SEK kan kansen bieden voor beleggers die willen profiteren van de dynamiek tussen deze twee Europese economieën. Het kan echter ook volatiel zijn en is onderhevig aan verschillende economische en politieke factoren. Daarom is zorgvuldig risicomanagement en het constant in de gaten houden van relevante factoren essentieel bij het handelen in dit valutapaar.