Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 110.80Gemiddeld: 184.13
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 SEK X USDSEK Rate
Minimale contractgrootte1000 GBP (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 GBP
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar GBP/SEK vertegenwoordigt de relatie tussen het Britse pond en de Zweedse kroon. Het Britse pond is de valuta van een van de grootste en meest invloedrijke economieën ter wereld, terwijl de Zweedse kroon de valuta is van een sterke Scandinavische economie, die bekend staat om haar nadruk op innovatie en levenskwaliteit.

De GBP/SEK kan worden beïnvloed door een aantal factoren, waaronder monetaire beleidsbeslissingen van de Bank of England en de Riksbank van Zweden, economische omstandigheden in het Verenigd Koninkrijk en Zweden, evenals bewegingen op de wereldwijde valuta- en kapitaalmarkten.

Kortom, GBP/SEK kan kansen bieden voor beleggers die willen profiteren van de dynamiek tussen deze twee Europese economieën. Het kan echter ook volatiel zijn en is onderhevig aan verschillende economische en politieke factoren. Daarom is zorgvuldig risicomanagement en het constant in de gaten houden van relevante factoren essentieel bij het handelen in dit valutapaar.