Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 84.69% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

GBPSEK - British Pound / Swedish Krona

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -156.5121 PointsSwap Long: -65.8454 Points
Laag: 12.58335Spread MT5 variabelHoog: 12.62485
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
15:54 (Local)
Closes in 0h 18m
Tokyo
13:54 (Local)
Closes in 1h 6m
London
04:54 (Local)
Opens in 3h 6m
New York
23:54 (Local)
Opens in 9h 36m

GBPSEK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 109.00Gemiddeld: 167.74
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 SEK X USDSEK Rate
Minimale contractgrootte1000 GBP (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 GBP
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

De prestaties van het valutapaar GBP/SEK wordt sterk bepaald door de correlatie tussen de economieën van het Verenigd Koninkrijk en Zweden. Dankzij de nauwe politieke, economische en commerciële banden met de Eurozone, delen deze landen de invloed van veel factoren en daardoor lopen de beide valuta vaak parallel aan elkaar. Hierdoor wordt het paar gezien als redelijk goed voorspelbaar is daarom ook een ideale keuze voor hen die een eerste stap willen maken buiten de vier majors.

Als u denkt dat het paar GBP/SEK de perfecte toevoeging van uw portfolio zou kunnen zijn, neem dan vandaag nog contact op met ons team om te horen hoe wij u kunnen helpen.