Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 11.50Gemiddeld: 12.75
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 SGD X USDSGD Rate
Minimale contractgrootte1000 GBP (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 GBP
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar GBP/SGD, dat staat voor het Britse pond tegenover de Singaporese dollar, verbindt twee economieën met unieke kenmerken. Het Britse pond is de valuta van een van 's werelds grootste en meest gevestigde economieën. De Singaporese dollar daarentegen is de valuta van een gestaag groeiende economie, die erkend wordt als een van de toonaangevende financiële centra van Azië.

Het GBP/SGD kan worden beïnvloed door een aantal factoren. Deze omvatten het monetaire beleid van de Bank of England, de economische omstandigheden in het Verenigd Koninkrijk, evenals de gezondheid van de financiële sector en de algemene economische omstandigheden in Singapore.

Samengevat kan het GBP/SGD paar kansen bieden voor beleggers die geïnteresseerd zijn om te profiteren van de economische dynamiek tussen deze twee economieën. Dit paar kan echter ook volatiel zijn en het is belangrijk om bewust te zijn van de economische en politieke factoren die de waarde van deze valuta's kunnen beïnvloeden. Grondige analyse en zorgvuldig risicobeheer zijn essentieel bij het handelen in dit valutapaar.