Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 11.50Gemiddeld: 12.44
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 SGD X USDSGD Rate
Minimale contractgrootte1000 GBP (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 GBP
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar GBP/SGD, dat staat voor het Britse pond tegenover de Singaporese dollar, verbindt twee economieën met unieke kenmerken. Het Britse pond is de valuta van een van 's werelds grootste en meest gevestigde economieën. De Singaporese dollar daarentegen is de valuta van een gestaag groeiende economie, die erkend wordt als een van de toonaangevende financiële centra van Azië.

Het GBP/SGD kan worden beïnvloed door een aantal factoren. Deze omvatten het monetaire beleid van de Bank of England, de economische omstandigheden in het Verenigd Koninkrijk, evenals de gezondheid van de financiële sector en de algemene economische omstandigheden in Singapore.

Samengevat kan het GBP/SGD paar kansen bieden voor beleggers die geïnteresseerd zijn om te profiteren van de economische dynamiek tussen deze twee economieën. Dit paar kan echter ook volatiel zijn en het is belangrijk om bewust te zijn van de economische en politieke factoren die de waarde van deze valuta's kunnen beïnvloeden. Grondige analyse en zorgvuldig risicobeheer zijn essentieel bij het handelen in dit valutapaar.