Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 79.28% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

Swap Short: 0 Swap Long: 0
Laag: 0Spread {{platformType}} variabelHigh: 0
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
05:23 (Local)
Opens in 4h 27m
Tokyo
04:23 (Local)
Opens in 4h 37m
London
20:23 (Local)
Opens in 11h 37m
New York
15:23 (Local)
Closes in 0h 37m
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 61.50Gemiddeld: 156.98
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 ZAR X USDZAR Rate
Minimale contractgrootte1000 GBP (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 GBP
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar GBP/ZAR, dat staat voor het Britse pond tegenover de Zuid-Afrikaanse rand, benadrukt de relatie tussen twee zeer verschillende economieën. Het Britse pond is de valuta van een van de grootste en meest gevestigde economieën ter wereld, terwijl de Zuid-Afrikaanse rand de valuta is van een opkomende economie die sterk afhankelijk is van mijnbouw en de export van natuurlijke hulpbronnen.

De GBP/ZAR kan beïnvloed worden door een aantal factoren, waaronder schommelingen in edelmetaalprijzen, het monetaire beleid van de Bank of England en de Zuid-Afrikaanse Reserve Bank, evenals de algemene economische omstandigheden in het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika.

Samengevat kan GBP/ZAR kansen bieden voor beleggers die geïnteresseerd zijn in de economische dynamiek tussen deze twee naties. Het vereist echter ook zorgvuldige monitoring van de relevante economische en politieke factoren in beide landen en kan gevoelig zijn voor marktvolatiliteit. Het is essentieel om op te merken dat risicobeheer cruciaal is bij het handelen in dit valutapaar.