Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 61.50Gemiddeld: 127.99
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 ZAR X USDZAR Rate
Minimale contractgrootte1000 GBP (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 GBP
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar GBP/ZAR, dat staat voor het Britse pond tegenover de Zuid-Afrikaanse rand, benadrukt de relatie tussen twee zeer verschillende economieën. Het Britse pond is de valuta van een van de grootste en meest gevestigde economieën ter wereld, terwijl de Zuid-Afrikaanse rand de valuta is van een opkomende economie die sterk afhankelijk is van mijnbouw en de export van natuurlijke hulpbronnen.

De GBP/ZAR kan beïnvloed worden door een aantal factoren, waaronder schommelingen in edelmetaalprijzen, het monetaire beleid van de Bank of England en de Zuid-Afrikaanse Reserve Bank, evenals de algemene economische omstandigheden in het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika.

Samengevat kan GBP/ZAR kansen bieden voor beleggers die geïnteresseerd zijn in de economische dynamiek tussen deze twee naties. Het vereist echter ook zorgvuldige monitoring van de relevante economische en politieke factoren in beide landen en kan gevoelig zijn voor marktvolatiliteit. Het is essentieel om op te merken dat risicobeheer cruciaal is bij het handelen in dit valutapaar.