Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 12.00Gemiddeld: 15.45
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 SEK X USDSEK Rate
Minimale contractgrootte1000 NOK (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 NOK
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar NOK/SEK weerspiegelt de relatie tussen de Noorse kroon en de Zweedse kroon. Deze valuta's komen overeen met twee Scandinavische landen die zowel geografisch als economisch nauw met elkaar verbonden zijn. Noorwegen heeft een sterke economie, die grotendeels wordt ondersteund door natuurlijke hulpbronnen, vooral olie, terwijl Zweden een gediversifieerde economie heeft, met een sterke nadruk op de export van industrieproducten.

De NOK/SEK kan worden beïnvloed door een aantal factoren, waaronder de internationale olieprijzen, monetaire beleidsbeslissingen van de Bank van Noorwegen en de Riksbank van Zweden en de economische omstandigheden in zowel Noorwegen als Zweden.

Kortom, het paar NOK/SEK biedt interessante beleggingsmogelijkheden voor diegenen die willen profiteren van de dynamiek tussen deze twee Scandinavische economieën. Zoals elk valutapaar kan het echter ook volatiel zijn en onderhevig aan verschillende economische en politieke factoren. Daarom is het zorgvuldig monitoren van deze factoren en voorzichtig risicomanagement essentieel bij het handelen in dit valutapaar.