Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 79.28% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

Swap Short: 0 Swap Long: 0
Laag: 0Spread {{platformType}} variabelHigh: 0
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
10:04 (Local)
Opens in 23h 46m
Tokyo
09:04 (Local)
Opens in 23h 56m
London
01:04 (Local)
Opens in 30h 56m
New York
20:04 (Local)
Opens in 37h 26m
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: N/AGemiddeld: 1.48
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 CAD X USDCAD Rate
Minimale contractgrootte1000 NZD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 NZD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar NZD/CAD vertegenwoordigt de relatie tussen de Nieuw-Zeelandse dollar en de Canadese dollar. De Nieuw-Zeelandse dollar, ook wel bekend als de "kiwi", is de valuta van een economie die wordt gedreven door landbouwexport en toerisme. De Canadese dollar, ook wel bekend als de "loonie", is de valuta van een economie die sterk is in natuurlijke hulpbronnen, vooral olie en mineralen.

De NZD/CAD kan worden beïnvloed door een aantal factoren. Deze omvatten de monetaire beleidsbeslissingen van de Reserve Bank of New Zealand en de Bank of Canada, economische omstandigheden in Nieuw-Zeeland en Canada, wereldwijde grondstofprijzen en weersomstandigheden die de landbouw- en toeristische productie kunnen beïnvloeden.

Samengevat kan de NZD/CAD kansen bieden voor beleggers die willen profiteren van de dynamiek tussen deze twee op grondstoffen gebaseerde economieën. Het kan echter ook volatiel zijn en is onderhevig aan verschillende economische en politieke factoren. Daarom is het zorgvuldig monitoren van deze factoren en voorzichtig risicomanagement essentieel bij het handelen in dit valutapaar.