Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 84.72% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

NZDCAD - New Zealand Dollar / Canadian Dollar

Swap Short: -1.1746 PointsSwap Long: -3.9511 Points
Laag: 0.77851Spread MT5 variabelHoog: 0.78840
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
21:17 (Local)
Opens in 12h 33m
Tokyo
19:17 (Local)
Opens in 13h 43m
London
11:17 (Local)
Closes in 5h 13m
New York
06:17 (Local)
Opens in 3h 13m

NZDCAD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 1.40Gemiddeld: 1.84
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 CAD X USDCAD Rate
Minimale contractgrootte1000 NZD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 NZD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Als valutapaar berust de NZD/CAD voornamelijk op de twee belangrijke internationale economieën van Nieuw-Zeeland en Canada. Het paar wordt vaak als volatiel en grillig beschouwd en is daarom ook het meest geschikt voor handelaren met een hoge risicodrempel. De onvoorspelbaarheid van deze combinatie houdt ook in dat het in veel gevallen niet geschikt is voor de beginnende handelaar, maar dat het in de handen in expert soms hemelhoge winsten kan voortbrengen.

Neem contact op met FxPro om vandaag te investeren.