Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 1.30Gemiddeld: 1.46
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 CAD X USDCAD Rate
Minimale contractgrootte1000 NZD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 NZD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar NZD/CAD vertegenwoordigt de relatie tussen de Nieuw-Zeelandse dollar en de Canadese dollar. De Nieuw-Zeelandse dollar, ook wel bekend als de "kiwi", is de valuta van een economie die wordt gedreven door landbouwexport en toerisme. De Canadese dollar, ook wel bekend als de "loonie", is de valuta van een economie die sterk is in natuurlijke hulpbronnen, vooral olie en mineralen.

De NZD/CAD kan worden beïnvloed door een aantal factoren. Deze omvatten de monetaire beleidsbeslissingen van de Reserve Bank of New Zealand en de Bank of Canada, economische omstandigheden in Nieuw-Zeeland en Canada, wereldwijde grondstofprijzen en weersomstandigheden die de landbouw- en toeristische productie kunnen beïnvloeden.

Samengevat kan de NZD/CAD kansen bieden voor beleggers die willen profiteren van de dynamiek tussen deze twee op grondstoffen gebaseerde economieën. Het kan echter ook volatiel zijn en is onderhevig aan verschillende economische en politieke factoren. Daarom is het zorgvuldig monitoren van deze factoren en voorzichtig risicomanagement essentieel bij het handelen in dit valutapaar.