Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 0.90Gemiddeld: 1.27
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 CHF X USDCHF Rate
Minimale contractgrootte1000 NZD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 NZD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar NZD/CHF weerspiegelt de relatie tussen de Nieuw-Zeelandse dollar en de Zwitserse frank. De Nieuw-Zeelandse dollar is de officiële valuta van Nieuw-Zeeland en de waarde ervan kan worden beïnvloed door factoren zoals het monetaire beleid van de Reserve Bank of New Zealand, de gezondheid van de landbouweconomie en handelsrelaties met belangrijke partners zoals China en Australië.

De Zwitserse frank, aan de andere kant, wordt wereldwijd erkend als een veilige havenvaluta vanwege de economische en politieke stabiliteit van Zwitserland. De waarde kan worden beïnvloed door factoren zoals monetaire beleidsbeslissingen van de Zwitserse Nationale Bank, maar ook door wereldwijde gebeurtenissen die de vraag naar als veilige haven beschouwde activa doen toenemen.

De NZD/CHF kan interessante handelsmogelijkheden bieden voor beleggers die exposure zoeken naar deze twee economieën. Beleggers moeten er echter rekening mee houden dat fluctuaties in grondstoffenprijzen, volatiliteit op de wereldmarkt en veranderingen in de economische omstandigheden in zowel Nieuw-Zeeland als Zwitserland de prijs van dit valutapaar kunnen beïnvloeden.