Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 79.28% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

Swap Short: 0 Swap Long: 0
Laag: 0Spread {{platformType}} variabelHigh: 0
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
18:20 (Local)
Opens in 15h 30m
Tokyo
16:20 (Local)
Opens in 16h 40m
London
08:20 (Local)
Closes in 8h 10m
New York
03:20 (Local)
Opens in 6h 10m
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 0.90Gemiddeld: 1.30
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 CHF X USDCHF Rate
Minimale contractgrootte1000 NZD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 NZD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar NZD/CHF weerspiegelt de relatie tussen de Nieuw-Zeelandse dollar en de Zwitserse frank. De Nieuw-Zeelandse dollar is de officiële valuta van Nieuw-Zeeland en de waarde ervan kan worden beïnvloed door factoren zoals het monetaire beleid van de Reserve Bank of New Zealand, de gezondheid van de landbouweconomie en handelsrelaties met belangrijke partners zoals China en Australië.

De Zwitserse frank, aan de andere kant, wordt wereldwijd erkend als een veilige havenvaluta vanwege de economische en politieke stabiliteit van Zwitserland. De waarde kan worden beïnvloed door factoren zoals monetaire beleidsbeslissingen van de Zwitserse Nationale Bank, maar ook door wereldwijde gebeurtenissen die de vraag naar als veilige haven beschouwde activa doen toenemen.

De NZD/CHF kan interessante handelsmogelijkheden bieden voor beleggers die exposure zoeken naar deze twee economieën. Beleggers moeten er echter rekening mee houden dat fluctuaties in grondstoffenprijzen, volatiliteit op de wereldmarkt en veranderingen in de economische omstandigheden in zowel Nieuw-Zeeland als Zwitserland de prijs van dit valutapaar kunnen beïnvloeden.