Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 0.90Gemiddeld: 1.17
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 JPY X USDJPY Rate
Minimale contractgrootte1000 NZD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 NZD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar NZD/JPY, dat staat voor de Nieuw-Zeelandse dollar ten opzichte van de Japanse yen, combineert twee verschillende economieën met bijzondere factoren die hun relatie kunnen beïnvloeden. De Nieuw-Zeelandse dollar, ook bekend als de 'kiwi', wordt beschouwd als een valuta voor grondstoffen, omdat de economie van Nieuw-Zeeland sterk verbonden is met de export van landbouwproducten en grondstoffen. De Japanse yen daarentegen is een reservevaluta en wordt vaak beschouwd als een veilige haven in tijden van economische onzekerheid.

De NZD/JPY kan een barometer zijn van risicomijding op de wereldmarkt. In tijden van economische groei en optimisme heeft de kiwi de neiging om sterker te worden, terwijl beleggers in tijden van stress of instabiliteit de voorkeur kunnen geven aan de yen.

Kortom, beleggen in NZD/JPY kan aantrekkelijk zijn voor diegenen die blootstelling zoeken aan de dynamiek van de wereldwijde risicobereidheid. Het is echter belangrijk om bewust te zijn van de economische en politieke trends in zowel Nieuw-Zeeland als Japan, evenals de wereldeconomie als geheel.