Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 10.80Gemiddeld: 11.46
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 SGD X USDSGD Rate
Minimale contractgrootte1000 NZD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 NZD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar NZD/SGD weerspiegelt de verhouding tussen de Nieuw-Zeelandse dollar en de Singaporese dollar. Deze wisselkoers geeft aan hoeveel Singaporese dollars nodig zijn om één Nieuw-Zeelandse dollar te kopen.

Nieuw-Zeeland heeft een open economie die sterk afhankelijk is van landbouw, toerisme en de export van grondstoffen, met name zuivelproducten. Als gevolg hiervan wordt de Nieuw-Zeelandse dollar vaak beïnvloed door weersfactoren en wereldwijde grondstofprijzen.

Aan de andere kant heeft Singapore een zeer ontwikkelde en gediversifieerde economie met een sterke nadruk op handel, financiën en diensten. De Singaporese dollar wordt vaak gezien als een referentievaluta in de regio Azië-Pacific en kan worden beïnvloed door economische gebeurtenissen in deze regio.

Beide valuta's worden beïnvloed door het monetaire beleid van respectievelijk de Reserve Bank of New Zealand en de Monetary Authority of Singapore. Traders die handelen in het NZD/SGD paar zouden daarom aandacht moeten besteden aan de monetaire beleidsverklaringen en economische data van deze twee landen.