Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 79.28% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

Swap Short: 0 Swap Long: 0
Laag: 0Spread {{platformType}} variabelHigh: 0
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
10:43 (Local)
Opens in 23h 7m
Tokyo
09:43 (Local)
Opens in 23h 17m
London
01:43 (Local)
Opens in 30h 17m
New York
20:43 (Local)
Opens in 36h 47m
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: N/AGemiddeld: 0.84
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 NZD X USDNZD Rate
Minimale contractgrootte1000 NZD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 NZD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

NZDUSD, AUDUSD spreads may fluctuate above the stated maximum every Wednesday, between the hours of 08:00 PM – 11:00 PM (GMT).

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar NZD/USD, dat de Nieuw-Zeelandse dollar vertegenwoordigt ten opzichte van de US-dollar, koppelt twee economieën met verschillende kenmerken. De Nieuw-Zeelandse dollar, ook bekend als de "kiwi", is de valuta van een economie die zich richt op landbouw en de export van grondstoffen. De US-dollar daarentegen is de belangrijkste reservevaluta ter wereld en is gekoppeld aan de grootste economie ter wereld.

De NZD/USD kan gevoelig zijn voor veranderingen in grondstofprijzen, zoals zuivelproducten, die een belangrijk exportproduct zijn voor Nieuw-Zeeland. Daarnaast kunnen monetaire beleidsbeslissingen van de US Federal Reserve en de Reserve Bank of New Zealand invloed hebben op dit paar.

Samengevat kan NZD/USD kansen bieden voor beleggers die de factoren begrijpen die van invloed zijn op grondstoffeneconomieën, evenals de implicaties van monetaire beleidsbeslissingen van de VS. Dit pair kan echter ook volatiel zijn en vereist constante monitoring van de grondstoffenmarkten en wereldwijde economische omstandigheden.