Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 0.90Gemiddeld: 1.01
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 NZD X USDNZD Rate
Minimale contractgrootte1000 NZD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 NZD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

NZDUSD, AUDUSD spreads may fluctuate above the stated maximum every Wednesday, between the hours of 08:00 PM – 11:00 PM (GMT).

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar NZD/USD, dat de Nieuw-Zeelandse dollar vertegenwoordigt ten opzichte van de US-dollar, koppelt twee economieën met verschillende kenmerken. De Nieuw-Zeelandse dollar, ook bekend als de "kiwi", is de valuta van een economie die zich richt op landbouw en de export van grondstoffen. De US-dollar daarentegen is de belangrijkste reservevaluta ter wereld en is gekoppeld aan de grootste economie ter wereld.

De NZD/USD kan gevoelig zijn voor veranderingen in grondstofprijzen, zoals zuivelproducten, die een belangrijk exportproduct zijn voor Nieuw-Zeeland. Daarnaast kunnen monetaire beleidsbeslissingen van de US Federal Reserve en de Reserve Bank of New Zealand invloed hebben op dit paar.

Samengevat kan NZD/USD kansen bieden voor beleggers die de factoren begrijpen die van invloed zijn op grondstoffeneconomieën, evenals de implicaties van monetaire beleidsbeslissingen van de VS. Dit pair kan echter ook volatiel zijn en vereist constante monitoring van de grondstoffenmarkten en wereldwijde economische omstandigheden.