Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 84.69% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

NZDUSD - New Zealand Dollar / US Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -1.8398 PointsSwap Long: -2.7088 Points
Laag: 0.61538Spread MT5 variabelHoog: 0.62189
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
15:47 (Local)
Closes in 0h 25m
Tokyo
13:47 (Local)
Closes in 1h 13m
London
04:47 (Local)
Opens in 3h 13m
New York
23:47 (Local)
Opens in 9h 43m

NZDUSD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 0.60Gemiddeld: 1.15
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 NZD X USDNZD Rate
Minimale contractgrootte1000 NZD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 NZD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

NZDUSD, AUDUSD spreads may fluctuate above the stated maximum every Wednesday, between the hours of 08:00 PM – 11:00 PM (GMT).

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Vaak betiteld als ‘Kiwi’, is het valutapaar NZD/USD toch een van de tien meest verhandelde valutacombinaties ter wereld. Zoals de Australische dollar heeft ook de Nieuw-Zeelandse valuta over de afgelopen twee decennia geprofiteerd van een groei in grondstoffenproductie die het tot grote hoogte bracht. Dit paar symboliseert nu de relatie tussen twee van de meest invloedrijke economieën op aarde. Hierdoor heeft de populariteit van het paar de laatste jaren een vlucht genomen en zelfs zo sterk dat de Reserve Bank of New Zealand zich in 2012 gedwongen voelde devaluatiemaatregelen te nemen. Het past bij iedereen van beginner tot professionele handelaar.

Als u wilt investeren in de NZD/USD, neem dan vandaag nog contact op met FxPro.